drunkpunk69
Сектант
Вітаю, сектанти!
сьогодні невеликий відгук-репортаж на амфетамін від TipTop
тестер:
• чоловік, 184/65
• речовина — амфетамін
• вага — 1г
• спосіб вживання — інтраназально
• дозування — ~150мг на два вживання
• толерантність — середня
• кростолер — 2сб, екстезі, адерал 18 днів тому
• магазин — ТіпТоп
• лінк —
labrc.name
• фактична фага — співпадає
• органолептика — мокруватий порошок
спосіб отримання:
доставка таксі впродовж 3х годин
стелс:
безсмертна класика
органолептика:
мокруватий порошок, абсолютно білий
пахне, як у дитинстві. давно не зустрічав саме цього запаху. кислий амфетаміновий парфюм, що викликає почуття ностальгії за часами, коли все було легше
до просушки має виражений сморід спирту. прям дуже спиртом несло. після - все супер, все як треба. збивається в маленькі камінці, що легко кришаться в пухкий сніг
драгчек:
не проводився. можливо, іншим разом перевірю
взявши із собою на роботу зовсім трошки стаффу, я пригостив частиною колегу, чому він був дуже радий
00:00
у робочому туалеті, по всім канонам мого минулого, маленька смужка, приблизно 70-75мг, креслиться на телефоні та через м'яту купюру залітає через обидва носових отвори до мого організму
00:10
відчуваю початок "тріпу". сорі, фєнчік на роботі я тріпом назвати не можу, суто піджопник для активніших дій
трошки спускається гіркуватий ліфт. не мєрзкій, терпимий. у носі пекло теж не сильно. як тільки розминаєш ніс та все розчиняється, то не помічаєш взагалі шо шось юзав. у ніздрях приємний кислий післясмак
легкий розфокус уваги та рухів
00:15
приємний амфетаміновий нагребос. він не пиздує так, зо не знаєш за що взятись, а плавно та приємно стимулює. думки чисті, тремору немає, із сторони в сторону не кидає
поки не насипалось робочих задач, було прийнято рішення сісти разом з колегою і під цим ділом похуярити в доту, чим ми успішно і зайнялись
00:55
почуваюсь бадьорим та прискореним. думаю швидко, дію теж. увага концентрується добре. ефекти вже давно не посилюються, плато
01:35
рівна стимуляція. догнатись не хочеться, є легке послаблення, але без негативних ефектів
03:05
бруксизму немає, але жую губи та язик бігає в роті
ефект майже не відчувається, але я все ще бадьорий
по тілу інколи бігають мурахи, що показує плавний вихід із речовини
даю другу маленьку смужку
04:13
знову трохи нагребло, але стан швидко нормалізувався
04:58
так само почуваюсь пришвидшеним, але також є почуття виходу, бо дозування невелике і довго не пре
05:44
сиджу пишу репортаж і відчуваю, що вже спустило. хочеться добрати ще, але я тому і взяв зовсім трохи із собою, бо воно мені не треба
настрій уміротворьонний, потроху працюю. є легка втома, але це очікувано. також присутнє бажання спілкуватись та чимось займатись, а широко розплющені очі доводять до питань від людей "а шо сталось, ти якийсь потєряний"
00бонус00
відгук від колеги, пряма цитата, без правок, зі збереженням оригінального стилю:
"як будто вернувся в 2015 рік
не віддає хімозою
нема тремору цього в руках
і як би мені показалось не сильно роздражає носоглотку"
Висновок:
амфетамін вартий уваги
я не люблю саме спіди, бо завжди погано з них спускаюсь і частіше ловлю негативні ефекти, ніж позитивні, але цей зразок мене порадував
не піздячє безбожно, допомагає концентрувати увагу, посилює бажання працювати або чимось займатись. пре плавно, спускає також. відходів від такого дозування не спостерігаю
порадував запах та смак. дійсно трохи хильнуло ностальгією за минуле
білий, пахучий, приємний по дії порошок, котрий вартий своїх грошей повністю
я задоволений
оцінка:
• стафф — 10/10
• ейфорія — 3/10
• стім — 7/10
• спілкування з представником — 10/10
• термін доставки: 10/10
• стелс: 8/10
• легкість відходосів — 8/10
• робочий тріп — 9/10
taiga я б хотів затестити ваші колеса під репорт, якщо це можна влаштувати. дві штучки)) бо пишу пишу репортажі не за пробу, а пробу хочеться xD
буду дуже вдячний
Дякую за увагу, до зустрічі!
сьогодні невеликий відгук-репортаж на амфетамін від TipTop
тестер:
• чоловік, 184/65
• речовина — амфетамін
• вага — 1г
• спосіб вживання — інтраназально
• дозування — ~150мг на два вживання
• толерантність — середня
• кростолер — 2сб, екстезі, адерал 18 днів тому
• магазин — ТіпТоп
• лінк —
Tip - Top Shop https://24tip.top Сайт автопродаж 24/7 A-PVP, Амфетамин, Меф, XTC, ШШ
Закладки в Киеве, отправки по Meest, МПlabrc.name
• фактична фага — співпадає
• органолептика — мокруватий порошок
спосіб отримання:
доставка таксі впродовж 3х годин
стелс:
безсмертна класика
органолептика:
мокруватий порошок, абсолютно білий
пахне, як у дитинстві. давно не зустрічав саме цього запаху. кислий амфетаміновий парфюм, що викликає почуття ностальгії за часами, коли все було легше
до просушки має виражений сморід спирту. прям дуже спиртом несло. після - все супер, все як треба. збивається в маленькі камінці, що легко кришаться в пухкий сніг
Будь ласка,
Увійти
або
драгчек:
не проводився. можливо, іншим разом перевірю
Тріп репорт
взявши із собою на роботу зовсім трошки стаффу, я пригостив частиною колегу, чому він був дуже радий
00:00
у робочому туалеті, по всім канонам мого минулого, маленька смужка, приблизно 70-75мг, креслиться на телефоні та через м'яту купюру залітає через обидва носових отвори до мого організму
00:10
відчуваю початок "тріпу". сорі, фєнчік на роботі я тріпом назвати не можу, суто піджопник для активніших дій
трошки спускається гіркуватий ліфт. не мєрзкій, терпимий. у носі пекло теж не сильно. як тільки розминаєш ніс та все розчиняється, то не помічаєш взагалі шо шось юзав. у ніздрях приємний кислий післясмак
легкий розфокус уваги та рухів
00:15
приємний амфетаміновий нагребос. він не пиздує так, зо не знаєш за що взятись, а плавно та приємно стимулює. думки чисті, тремору немає, із сторони в сторону не кидає
поки не насипалось робочих задач, було прийнято рішення сісти разом з колегою і під цим ділом похуярити в доту, чим ми успішно і зайнялись
00:55
почуваюсь бадьорим та прискореним. думаю швидко, дію теж. увага концентрується добре. ефекти вже давно не посилюються, плато
01:35
рівна стимуляція. догнатись не хочеться, є легке послаблення, але без негативних ефектів
03:05
бруксизму немає, але жую губи та язик бігає в роті
ефект майже не відчувається, але я все ще бадьорий
по тілу інколи бігають мурахи, що показує плавний вихід із речовини
даю другу маленьку смужку
04:13
знову трохи нагребло, але стан швидко нормалізувався
04:58
так само почуваюсь пришвидшеним, але також є почуття виходу, бо дозування невелике і довго не пре
05:44
сиджу пишу репортаж і відчуваю, що вже спустило. хочеться добрати ще, але я тому і взяв зовсім трохи із собою, бо воно мені не треба
настрій уміротворьонний, потроху працюю. є легка втома, але це очікувано. також присутнє бажання спілкуватись та чимось займатись, а широко розплющені очі доводять до питань від людей "а шо сталось, ти якийсь потєряний"
00бонус00
відгук від колеги, пряма цитата, без правок, зі збереженням оригінального стилю:
"як будто вернувся в 2015 рік
не віддає хімозою
нема тремору цього в руках
і як би мені показалось не сильно роздражає носоглотку"
Висновок:
амфетамін вартий уваги
я не люблю саме спіди, бо завжди погано з них спускаюсь і частіше ловлю негативні ефекти, ніж позитивні, але цей зразок мене порадував
не піздячє безбожно, допомагає концентрувати увагу, посилює бажання працювати або чимось займатись. пре плавно, спускає також. відходів від такого дозування не спостерігаю
порадував запах та смак. дійсно трохи хильнуло ностальгією за минуле
білий, пахучий, приємний по дії порошок, котрий вартий своїх грошей повністю
я задоволений
оцінка:
• стафф — 10/10
• ейфорія — 3/10
• стім — 7/10
• спілкування з представником — 10/10
• термін доставки: 10/10
• стелс: 8/10
• легкість відходосів — 8/10
• робочий тріп — 9/10
taiga я б хотів затестити ваші колеса під репорт, якщо це можна влаштувати. дві штучки)) бо пишу пишу репортажі не за пробу, а пробу хочеться xD
буду дуже вдячний
Дякую за увагу, до зустрічі!
Будь ласка,
Увійти
або