lisova

У меня не покупать!
Повідомлення
8
Репутація
43
Вподобайки
17
Бали
3
Шукаю компанію для спільної MDMA терапії. З подальшою рефлексією та спільним обговоренням пережитого досвіду. Ну і загалом спілкуванням та співтворчістю. Так, я називаю це терапією тому що для мене ця речовина - це можливість згадати себе справжньою відчути себе без зайвого скинути усі умовності соціальні рамки стид і обмеження. ПАР вживаю дуже рідко серед фаворитів в основному психоделіки і трава.
Шукаю перш за все людей яким цікаво аналізувати свій досвід івідчуття і переживання пірнати в глибини, Перевагою буде творчість та любов до природи але це не основне. Вік, стать, зайнятість значення не має. Мені 33.

Так а місто яке

Шукаю компанію для спільної MDMA терапії. З подальшою рефлексією та спільним обговоренням пережитого досвіду. Ну і загалом спілкуванням та співтворчістю. Так, я називаю це терапією тому що для мене ця речовина - це можливість згадати себе справжньою відчути себе без зайвого скинути усі умовності соціальні рамки стид і обмеження. ПАР вживаю дуже рідко серед фаворитів в основному психоделіки і трава.
Шукаю перш за все людей яким цікаво аналізувати свій досвід івідчуття і переживання пірнати в глибини, Перевагою буде творчість та любов до природи але це не основне. Вік, стать, зайнятість значення не має. Мені 33.
О це я бачу, що людина повністю відкрилась. Як відпусте повністю цікаво буде

витаю. какой город?

я Грибов захотел покушать где то в горах или на Пляже сам 5 г в одного )
Удачи найти хороших людей для время провождения
дякую, тобі теж удачі, гори - ван лав
Повідомлення об'єднано автоматично:

Київ

моє серце) попадеш?

Четверть грама есть для меня?
Найдеться. Тільки спочатку переконай мене що я не пошкодую

О це я бачу, що людина повністю відкрилась. Як відпусте повністю цікаво буде
Не відпусте. мені з цим жить)

Назад