Коли варто звернутися до психіатра?

Help24.org.ua

Сектант
Повідомлення
18
Репутація
140
Вподобайки
90
Бали
158
IMG_1051.jpeg
Багато людей мають упередження щодо психіатрів через стереотипи, ніби вони не працюють лише з небезпечними чи «нормальними» пацієнтами, а звернення до них накладає клеймо. Насправді це лише міф: психіатри допомагають при багатьох проблемах, які стосуються як психічного, так і фізичного здоров'я.

Коли варто звернутися до психіатра?

🌱Емоційні прояви: Постійний смуток, відчуття безнадії чи розпачу, Надмірна тривога, дратівливість, почуття провини, Відсутність радості від звичних занять, втрати інтересу до навколишнього, Неможливість відчувати емоції (особливо при глибокій депресії), Страхи щодо здоров'я близьких, думки про самогубство.

🌱Фізіологічні прояви: Порушення сну Зміни апетиту Проблеми зі шлунково-кишковим трактом Зниження сексуального бажання Відчуття фізичної та психічної "важкості"

🌱Поведінкові прояви: Небажання брати участь у будь-яких діях Уникання спілкування з друзями, батьками чи колегами Відмова від звичних радощів Алкоголь і психоактивні речовини Проблеми із самоорганізацією

Ці прояви можуть сигналізувати про серйозні проблеми, які вимагають допомоги фахівця. Звернення до психіатра може стати першим кроком до повернення балансу і якості життя. У разі потреби звертайтесь до Спеціалістів Help24 TeleHealth на сайті:
Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!

Главное разбираться в этом и проводитт собственное исследование перед тем как принимать то что они выписывают.

И чем мне можно помочь ероме ? Я отбитый на глухо ....
Повідомлення об'єднано автоматично:

Проблеми із самоорганізацією

Постійний смуток, відчуття безнадії чи розпачу, Надмірна тривога, дратівливість
Я

Если психиатр не помог , вот как допустим нуклеону! То сразу звоните Иисусу !

Пиздуй на стройку небудет заебов в башке

Главное к психиатру, а не к псевдопсихиатру-наркодогу торчку ;)
Якщо держава довірила ліцензію обом то яке твоє собаче діло? Сподивай ті послуги що є, якщо ти вірищ що вони тобі потрібні.
Навпаки, психіатр-торчок може ще не повністю продався мусорам, як ті психіатри що отримують зарпату за те що сидять на ВЛК.

Якщо держава довірила ліцензію обом то яке твоє собаче діло? Сподивай ті послуги що є, якщо ти вірищ що вони тобі потрібні.
Навпаки, психіатр-торчок може ще не повністю продався мусорам, як ті психіатри що отримують зарпату за те що сидять на ВЛК.

Нахуй не потрібні ;)

Добрий вечір!
А що означає Help Box?
Это такая коробочка которую можно получить в подобной организации. Туда могут входить экспресс тесты на ВИЧ/гепатит, средства контрацепции, лубриканты, средства для снижения вреда и безопасного употребления наркотиков, тесты на чистоту стаффа и другое

Назад
Зверху Знизу