Кокаїн від Візи

R3dF0x

Редактор "SektaNews"
Повідомлення
5 609
Вподобайки
14 802
Бали
3 780
Репутація
8 010
f7c501006493be813ff10d86ddf1e287.png

Вітаю шановні друзі, любі сектантки та сектанти.

Знову для мене випала можливість приміряти на себе роль Дуже Важливого та Експертного Хуя та розповісти про свої враження від вживання кокаїну від daddydwarf .

Батя Гном люб'язно дозволив попудрити мою руду морду в своєму продукті, а як воно було і до чого привело - ви дізнаєтесь буквально через кілька рядочків, отам нижче.

Одразу відзначу, що роль Д.В.Е.Х. я тільки приміряю, тому можу бути не дуже важливим та не особливо експертним, проте мій хуй при мені.
Тож не буду розливати воду, за кнопками сидить Рудий Лис і ми починаємо.

view

Тестер
R3dF0x
Селлер
Заступник
Гілка продавця
Характеристики
Лис/178см/72 кг.
Речовина
Кокаїн
Вага проби
0.5г
Толерантність
мефедрон за понад місяць до тесту
Інші речовини
марихуана за 4 дні до тестування
Дозування
70+ 100.... мг
Спосіб вживання
інтронозально

Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь щоб побачити посилання!

Маскування відправлення це завжди сильна сторона цього продавця.
Як при кількох покупках, так і при відправлені мені проб стелс завжди був різним.
І що особливо важливо - продуманим, таким що якісно мімікрує під типове споживче відправлення, які мусорська пошта щодня доставляє тисячами.
Придертись є до чого, адже досконалості не існує - до неї можна лише прагнули, але ніколи не вдасться досягти.

9/10

view

Кокаїн представлено кількома камінчиками білої речовини та незначною кількістю порошку.
Речовина не масна, при фотографуванні із спалахом трохи блистить.
В запаху відчуваються легкі нотки медикаментів, що насторожує.

Вага відповідає заявленим 0.5грама.

8e9d598293b30bf7610d0f65bca22c97.png

При перевірці реактивами ліберман дав яскраво жовте забарвлення, на мій погляд навіть дещо оранжеве, не берусь казати про допустимість, думаю в коментарях знайдуться сектанти, які висловлять свою думку з цього приводу.

Фреде та сімонс без видимої реакції, Маркус легкий перламутр.

84ca8160df5406ad5889036043759b1c.png

Так так я охуїв, знаю. Тиждень писати цей репорт і ледь ледь вкладатись в рамки правил ресурсу, а ще ж є мдма яке приїхало з коксом разом.
Не буду виправдовуватися, це розіб'є мій образ експертного хуя.
Краще повернемось до самої речовини та тріпу на неї.

Після того як всі необхідні приготування були виконані, тестування реактивами проведене а кокаїн підсушено на підігрітій тарілці я сформував дорогу вагою близько 70 мг, котрс швидко зникла в організмі викликаючи відносно сильне оніміння в носоглотці, та отой преславутий ком в горлі.

Варто мені було рознюхатися та відчути перші нотки ейфорії від такого фешенебельного продукту, ще й враховуючи більш ніж місячну відмову від хімії очікування в мене були високі.

Але хіба ж може у мене все іти по плану без форс-мажорів та їбучих нюансів ?
Не відповідайте, питання виключно риторичне.

Мені телефонує начальниця і каже що мені ось прям вже, негайно і терміново треба пиздувати та знімати рекламний банер з одного з магазинів мережі, бо зранку має прийти муніципальна поліція та демонтовувати її через відсутність дозвільної документації.
Поки падали ледь гіркуваті ліфти я розмірковував що робити.
Сперечатися з людиною, котра двічі в місяць переводить тобі заробітну плату діло гибле, тому я гучно зашморгнувся носом, озброївся навушниками, та гострим ножем щоби різати стяжки. Запригнув у кросівки та дав по педалях відчуваючи легку фонову стимуляцію та ейфорію.

До місця я припиздував швидко, кокаїн допоміг мені менше звертати увагу на людей, котрі, вибачте за тафтологію і масло масляне, звертали увагу на мене.
Що правда, я очікував більш бурхливої реакцію на чувака , який стоїть на металевій рамі на висоті другого поверху та в сумерках ножем зрізає рекламний банер.

Якби там не було через 50 хвилин після початку тестування, я брудний, з порізаними руками завалився на своє робоче місце, де вирішив додати ще одну доріжку в половину більшого розміру, адже ефект вже майже закінчився а я його толком і не відчув.

Цього разу довелося обійтись без виїбонів у вигляді підігрітих тарілочок та просто вимастити екран телефону .

Після бігової процедури мене очікувала прогулянка з дівчиною та її подругами, я був цілком адекватним, та комунікабельним, раз за разом відпускав жарти, часом вони були нижче пояса і кохана мене зупиняла виразливим поглядом. Погляд цей промовисто говорив мені " ото почекай, тільки до дому прийдемо я тобі все скажу".

Та говорячи про дію кокаїну, ніякого вау ефекту я не відчув, як і якоїсь стимуляції, ейфорія при зростанні дозування стала більш відчутною, але не досягла скільки небудь визначних висот.

Можливо виною тому спалені в попередніх тріпах з чим завгодно/що насиплять мізки, але цей кокаїн однозначно не входить до кращих з тих що мені доводилося куштувати.

Cередня протяженість ефектів від дороги сягає близько 40 хвилин, з доволі різким на мій погляд спадом.
З пост ефектів при вживанні близько 170 мг виділяється легкий стимуляторний хвіст, який не давав заснути кілька годин, стостовно вранішнього самопочуття скарг не має.
Буду максимально відвертим за свої кровні копійки я б цей продукт не купив.

Заступник 10/10
Як завжди вічливо та привітно, та що не менш важливо – оперативно, на відмінно від цього репорта.
Стелс 9/10
Гарно продуманий, досить оригінальний та не викликає підозр
Речовина
Органолептика
7/10
Суб’єктивна сила ефектів
6/10
Навіть на погляд такого не достатньо кваліфікованого та досвідченого кокаїнового соміль’є екей Д.В.Е.Х. як я продукт не викликає вау ефекту.
Також мене бентежить легкий запах медикаментів
Вага 10/10
Відповідає заявленому

view

Дякую всім за увагу.
Сподіваюсь вам було цікаво почитати цю писанину не першої свіжості.
Якщо це так не скупіться на в подобайку та ріпку.
Не втратьте можливість полити автора відбірним гуано у коментарях.
Тут як і завжди був Рудий Лис.

Почуємось за кілька днів, коли я нарешті скуштую мдма від цього ж продавця.

Останнє редагування:

9I R a

Конфуций
Повідомлення
3 340
Вподобайки
4 015
Бали
2 730
Репутація
1 574
гуд трип бро)

Почтовичек

Помощник Black Pantera
Команда Секти
Seller Helper
Повідомлення
2 538
Вподобайки
2 521
Бали
2 310
Репутація
2 373
Депозит
500 $
f7c501006493be813ff10d86ddf1e287.png

Вітаю шановні друзі, любі сектантки та сектанти.

Знову для мене випала можливість приміряти на себе роль Дуже Важливого та Експертного Хуя та розповісти про свої враження від вживання кокаїну від daddydwarf .

Батя Гном люб'язно дозволив попудрити мою руду морду в своєму продукті, а як воно було і до чого привело - ви дізнаєтесь буквально через кілька рядочків, отам нижче.

Одразу відзначу, що роль Д.В.Е.Х. я тільки приміряю, тому можу бути не дуже важливим та не особливо експертним, проте мій хуй при мені.
Тож не буду розливати воду, за кнопками сидить Рудий Лис і ми починаємо.

view

Тестер
R3dF0x
Селлер
Заступник
Гілка продавця
Характеристики
Лис/178см/72 кг.
Речовина
Кокаїн
Вага проби
0.5г
Толерантність
мефедрон за понад місяць до тесту
Інші речовини
марихуана за 4 дні до тестування
Дозування
70+ 100.... мг
Спосіб вживання
інтронозально

Маскування відправлення це завжди сильна сторона цього продавця.
Як при кількох покупках, так і при відправлені мені проб стелс завжди був різним.
І що особливо важливо - продуманим, таким що якісно мімікрує під типове споживче відправлення, які мусорська пошта щодня доставляє тисячами.
Придертись є до чого, адже досконалості не існує - до неї можна лише прагнули, але ніколи не вдасться досягти.

9/10

view

Кокаїн представлено кількома камінчиками білої речовини та незначною кількістю порошку.
Речовина не масна, при фотографуванні із спалахом трохи блистить.
В запаху відчуваються легкі нотки медикаментів, що насторожує.

Вага відповідає заявленим 0.5грама.

8e9d598293b30bf7610d0f65bca22c97.png

При перевірці реактивами ліберман дав яскраво жовте забарвлення, на мій погляд навіть дещо оранжеве, не берусь казати про допустимість, думаю в коментарях знайдуться сектанти, які висловлять свою думку з цього приводу.

Фреде та сімонс без видимої реакції, Маркус легкий перламутр.

84ca8160df5406ad5889036043759b1c.png

Так так я охуїв, знаю. Тиждень писати цей репорт і ледь ледь вкладатись в рамки правил ресурсу, а ще ж є мдма яке приїхало з коксом разом.
Не буду виправдовуватися, це розіб'є мій образ експертного хуя.
Краще повернемось до самої речовини та тріпу на неї.

Після того як всі необхідні приготування були виконані, тестування реактивами проведене а кокаїн підсушено на підігрітій тарілці я сформував дорогу вагою близько 70 мг, котрс швидко зникла в організмі викликаючи відносно сильне оніміння в носоглотці, та отой преславутий ком в горлі.

Варто мені було рознюхатися та відчути перші нотки ейфорії від такого фешенебельного продукту, ще й враховуючи більш ніж місячну відмову від хімії очікування в мене були високі.

Але хіба ж може у мене все іти по плану без форс-мажорів та їбучих нюансів ?
Не відповідайте, питання виключно риторичне.

Мені телефонує начальниця і каже що мені ось прям вже, негайно і терміново треба пиздувати та знімати рекламний банер з одного з магазинів мережі, бо зранку має прийти муніципальна поліція та демонтовувати її через відсутність дозвільної документації.
Поки падали ледь гіркуваті ліфти я розмірковував що робити.
Сперечатися з людиною, котра двічі в місяць переводить тобі заробітну плату діло гибле, тому я гучно зашморгнувся носом, озброївся навушниками, та гострим ножем щоби різати стяжки. Запригнув у кросівки та дав по педалях відчуваючи легку фонову стимуляцію та ейфорію.

До місця я припиздував швидко, кокаїн допоміг мені менше звертати увагу на людей, котрі, вибачте за тафтологію і масло масляне, звертали увагу на мене.
Що правда, я очікував більш бурхливої реакцію на чувака , який стоїть на металевій рамі на висоті другого поверху та в сумерках ножем зрізає рекламний банер.

Якби там не було через 50 хвилин після початку тестування, я брудний, з порізаними руками завалився на своє робоче місце, де вирішив додати ще одну доріжку в половину більшого розміру, адже ефект вже майже закінчився а я його толком і не відчув.

Цього разу довелося обійтись без виїбонів у вигляді підігрітих тарілочок та просто вимастити екран телефону .

Після бігової процедури мене очікувала прогулянка з дівчиною та її подругами, я був цілком адекватним, та комунікабельним, раз за разом відпускав жарти, часом вони були нижче пояса і кохана мене зупиняла виразливим поглядом. Погляд цей промовисто говорив мені " ото почекай, тільки до дому прийдемо я тобі все скажу".

Та говорячи про дію кокаїну, ніякого вау ефекту я не відчув, як і якоїсь стимуляції, ейфорія при зростанні дозування стала більш відчутною, але не досягла скільки небудь визначних висот.

Можливо виною тому спалені в попередніх тріпах з чим завгодно/що насиплять мізки, але цей кокаїн однозначно не входить до кращих з тих що мені доводилося куштувати.

Cередня протяженість ефектів від дороги сягає близько 40 хвилин, з доволі різким на мій погляд спадом.
З пост ефектів при вживанні близько 170 мг виділяється легкий стимуляторний хвіст, який не давав заснути кілька годин, стостовно вранішнього самопочуття скарг не має.
Буду максимально відвертим за свої кровні копійки я б цей продукт не купив.

Заступник 10/10
Як завжди вічливо та привітно, та що не менш важливо – оперативно, на відмінно від цього репорта.
Стелс 9/10
Гарно продуманий, досить оригінальний та не викликає підозр
Речовина
Органолептика
7/10
Суб’єктивна сила ефектів
6/10
Навіть на погляд такого не достатньо кваліфікованого та досвідченого кокаїнового соміль’є екей Д.В.Е.Х. як я продукт не викликає вау ефекту.
Також мене бентежить легкий запах медикаментів
Вага 10/10
Відповідає заявленому

view

Дякую всім за увагу.
Сподіваюсь вам було цікаво почитати цю писанину не першої свіжості.
Якщо це так не скупіться на в подобайку та ріпку.
Не втратьте можливість полити автора відбірним гуано у коментарях.
Тут як і завжди був Рудий Лис.

Почуємось за кілька днів, коли я нарешті скуштую мдма від цього ж продавця.
Гарний тріпп, гарне оформлення дякую Лисику Братику

StalkerBoss

Посвященный
Повідомлення
1 764
Вподобайки
2 582
Бали
1 600
Репутація
686
Кокс то что надо и ебаться под ним сказочно

C A S

Сэнсэй
Повідомлення
3 086
Вподобайки
5 116
Бали
3 460
Репутація
1 901
как всегда, лучший

Moregun

Гуру
Повідомлення
4 541
Вподобайки
5 096
Бали
4 126
Репутація
1 688
Поперше малі дороги. Кокос від 200 хоч трохи напирає, і звичайно тримає легко. Це по друге, тут він піздує , як той же фрекс.
І по третє Вам похую ти його не купляєш, як і інші смакотестери

Останнє редагування:

Froggy420

Адепт
Повідомлення
1 338
Вподобайки
1 297
Бали
984
Репутація
937
крутой красиво оформленный трип

R3dF0x

Редактор "SektaNews"
Повідомлення
5 609
Вподобайки
14 802
Бали
3 780
Репутація
8 010
Поперше малі дороги. Кокос від 200 хоч трохи напирає, і звичайно тримає легко. Це по друге, тут він піздує , як той же фрекс.
Сказав морегун. Ти себе до " смакотестерів" причисляєш чи як ?)
Ти мені в гаманець не дивився і знати чи купував я кокс ти відповідно не можеш.
Між іншим купував двічі.

Останнє редагування:

Moregun

Гуру
Повідомлення
4 541
Вподобайки
5 096
Бали
4 126
Репутація
1 688
Сказав морегун. Ти себе до " смакотестерів причисляєш чи як ?)
Ти мені в гаманець не дивився і знати чи купував я кокс сам ти знати не можеш.
Між іншим купував двічі.
Написати то таке. За зрізані банери кокс купляти. Не сміши

R3dF0x

Редактор "SektaNews"
Повідомлення
5 609
Вподобайки
14 802
Бали
3 780
Репутація
8 010

Dr GONZO

Гуру
Повідомлення
10 054
Вподобайки
19 704
Бали
3 780
Репутація
6 783
Лучше помолчи, не позорься очередной раз. Какое дерьмо ты нюхал вместо кокаина, что оно от 200 "трохи" напирает Facepalm
Спец блять)
R3dF0x , хорошая работа! Оранжевый Либерман ни о чем хорошем не говорит, к сожалению. Ты и без реагентов все понял.

2deep4you

Сектант
Повідомлення
217
Вподобайки
373
Бали
374
Репутація
495
сподобався твій репорт! класно пишеш

Moregun

Гуру
Повідомлення
4 541
Вподобайки
5 096
Бали
4 126
Репутація
1 688
Лучше помолчи, не позорься очередной раз. Какое дерьмо ты нюхал вместо кокаина, что оно от 200 "трохи" напирает Facepalm
Спец блять)
R3dF0x , хорошая работа! Оранжевый Либерман ни о чем хорошем не говорит, к сожалению. Ты и без реагентов все понял.
Спец блять)
Вась. ты кто? Позориться перед кем и из-за чего? Я ж эту хуйню пробовал и не раз.
И скобку не забудь ёбнуть. Так сказать закрепить свою правоту полукругом

Nukleon

Сэнсэй
Повідомлення
4 251
Вподобайки
6 953
Бали
3 460
Репутація
1 618
Гуд трип бро

Moregun

Гуру
Повідомлення
4 541
Вподобайки
5 096
Бали
4 126
Репутація
1 688

2deep4you

Сектант
Повідомлення
217
Вподобайки
373
Бали
374
Репутація
495
Чуваки, как школьники. Думают, что за сто баксов там пизда наркотик сеьезный.
А он просто дорогой и прёт слабо,под бухло в основном
ну а ведь доля правды в твоих словах есть, для чуваков, любящих спиды, и чтобы "перло", кокаин покажется лайтовым, и да, под алкоголь отлично) Речь не об авторе репорта, он как раз отлично все описал.

Останнє редагування:

yuliiac

Мудрец
Повідомлення
913
Вподобайки
2 733
Бали
1 870
Репутація
1 535
Знаете какая причина смерти среди кокаинщиков самая распространённая? Смерть в дорожно-транспортных проишествиях.

Знаете почему? Это так работает: кокаин даёт тебе поверить в себя.

Этот образец кокаина (он приходил и мне) абсолютно безопасен для езды за рулём)

Зверху Знизу