Київський таксист привласнив 400 тис. грн, які забула в авто дружина зниклого воїна

Cicerone

Посвященный
Повідомлення
1 173
Вподобайки
1 574
Репутація
1 769
Бали
1 200
1719495999690.png

Клієнтка забула гроші у машині таксиста, проте водій вирішив, що йому вдасться їх приховати​

Солом’янська окружна прокуратура міста Києва повідомила про підозру водію таксі, який привласнив кошти дружини зниклого безвісти військовослужбовця. Про це
Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!
пресслужба Офісу Генерального прокурора.

За даними слідства, водій відвозив жінку до місця призначення, а коли закінчив робочу зміну, поїхав додому. Пізніше від служби підтримки до нього надійшло повідомлення про те, що в автомобілі клієнтка забула свої речі.
Чоловік перевірив багажник авто і виявив там загорнуту в харчову плівку коробку. Таксист розпакував її і побачив, що всередині – 400 тисяч гривень. Таксист вирішив не віддавати кошти і сказав менеджеру служби підтримки таксі, що забутих речей в автомобілі немає.

«Після цього він відвіз гроші «на зберігання» своєму товаришу, однак правоохоронці викрили чоловіка й повернули кошти їх власниці. Загублені гроші – це грошова виплата від держави, яку жінка отримала у зв’язку з тим, що її чоловік зник безвісти», – повідомляють у прокуратурі.

Загублені гроші – це грошова виплата від держави, яку жінка отримала у зв’язку з тим, що її чоловік зник безвісти
фото: Київська міська прокуратура
Чоловіку повідомили про підозру в крадіжці грошей у великих розмірах (ч. 4 ст. 185 КК України).

Нагадаємо, Солом’янська окружна прокуратури міста Києва
двом чоловікам, які під виглядом збору грошових коштів на лікування важкохворих дітей та військовослужбовців, ошукували громадян(ч. 3 ст. 190 КК України).
Також мешканка столиці
благодійних внесків, які призначалися військовим ЗСУ на Дніпропетровщині. Для перерахування грошей на військове спорядження псевдоволонтерка вказувала реквізити своїх банківських карток.

а баби, як найпідліші створіння світу цього, жирують-пірують нинчє)

мне мама каждое утро 300грн оставляет..
Та какие девочки..
Я не люблю просить или показать что мне хочется , я делал так что они сами просились а с войнои этой я щас так делать немогу

400к за пропавшего без вести ... какие же уебаны ...

Интересно на что он вообще рассчитывал) или рассчёт это не его конёк

Пиздец, в руки взял подержать и всё сразу украл, 10 год ТЮРМИ, ахуеть..

Это выплата сразу,потом на счёт кладут еще
"Знакомый" если это можно так назвать получил 12кк за смерть ребенка на войне ,хоть и должен был получить 15кк и никто доплачивать ничего не собирается

"Знакомый" если это можно так назвать получил 12кк за смерть ребенка на войне ,хоть и должен был получить 15кк и никто доплачивать ничего не собирается
Знаю людей у которых отец погиб в самые первые дни войны то выплатили все 15 млн

Назад
Зверху Знизу