Какие препараты очищают организм от наркотиков?

avel1317

Сектант
Повідомлення
45
Репутація
80
Вподобайки
46
Бали
68
  • Белый уголь Актив (1)
  • Лактофильтрум (2)
  • МКЦ (1)
  • Полисорб (3)
  • Уголь (9)
  • ФильтрумСТИ (2)
  • Энтеродез (2)
  • Энтеросгель (3)

А пвп?

это если тебе надо пройти поверхностные анализы не глубокое исследование, глубокие следы остаются не только в уретре и крови, а так же волосах, ногтях и жировых отложениях

• Белый уголь Актив (1)
  • Лактофильтрум (2)
  • МКЦ (1)
  • Полисорб (3)
  • Уголь (9)
  • ФильтрумСТИ (2)
  • Энтеродез (2)
  • Энтеросгель (3)
Кстати мне действительно хорошо помогал белый уголь при интоксикации организма

Какие вещества откладываются в сперме? О чтоб незаметно. Хочу банк пранконуть.

• Белый уголь Актив (1)
  • Лактофильтрум (2)
  • МКЦ (1)
  • Полисорб (3)
  • Уголь (9)
  • ФильтрумСТИ (2)
  • Энтеродез (2)
  • Энтеросгель (3)

все перераховане - ентеросорбенти. І жодного сечогінного препарату, що доволі дивно. З цього можна зробити обґрунтоване припущення про те, що ти виводиш наркотики з організму виключно калово-транскишечним способом, а це доволі повільний шлях виведення. Принаймні якщо не чітерити з клізмою.

Так от, відповідаючи на питання в заголовку теми, раджу тобі залучати рідинні середовища до процесу. Тобто активніше юзай нирки щоб сечу виділяли, підмишки щоб потіли, слізні залози щоб капали сльози. і цілком ймовірно що тобі не знадобиться ложками їсти оті всі знову ж таки здебільшого білі порошки, що ти їх перерахував.

Какие вещества откладываются в сперме? О чтоб незаметно. Хочу банк пранконуть.
Я думаю что и обычной спермой, не содержащей сторонних веществ, можно отлично пранковать банки, мфо, кредитные сообщества и страховые компании.

• Haha
Реакції: Zeno
наступного разу замість виклику наркологічки з крапельницями кину біле вугілля, ок

все перераховане - ентеросорбенти. І жодного сечогінного препарату, що доволі дивно. З цього можна зробити обґрунтоване припущення про те, що ти виводиш наркотики з організму виключно калово-транскишечним способом, а це доволі повільний шлях виведення. Принаймні якщо не чітерити з клізмою.

Так от, відповідаючи на питання в заголовку теми, раджу тобі залучати рідинні середовища до процесу. Тобто активніше юзай нирки щоб сечу виділяли, підмишки щоб потіли, слізні залози щоб капали сльози. і цілком ймовірно що тобі не знадобиться ложками їсти оті всі знову ж таки здебільшого білі порошки, що ти їх перерахував.
пей водичку

пити воду - цього достатньо якщо є час, сегочінні препарати то стрес.

інтоксикації звично це шлаки, якщо тобі кров сдавати то там декілька місяців пост витримують

други наркотики и крысиный яд

Назад
Зверху Знизу