Как сейчас платить usdt и чем заменить kuna.io

xopxec

Сектант
Повідомлення
84
Репутація
210
Вподобайки
121
Бали
294
Куна окончательно стала хернёй, бот для покупки с карты уже не работает как сейчас вы покупаете крипту посоветуйте аналог, желательно с небольшой комиссией, знаю про bestchange но там на половине ресурсов нужна регистрация для операции через карту, в общем чем пользуютесь что посоветуете.

Криптобот (комиссия большая)
ТГ кошель

Любой нормальной биржей

ТГ кошель
Чё за бот ? И какая комиссия ?
Что за ТГ кошель?
А всякие бинанс bybit и т.п.?
Впадлу прост дохуя читать хочется чтоб мне сказали типо вот эта хуйня комиссия столько то и я купил себе шишек

Чё за бот ? И какая комиссия ?
Что за ТГ кошель?
А всякие бинанс bybit и т.п.?
Впадлу прост дохуя читать хочется чтоб мне сказали типо вот эта хуйня комиссия столько то и я купил себе шишек
@cryptobot
Встроенный кошелек телеграмм,wallet.

та щас как гною бирж, вайтбиты байбиты всякие джигиты
на крайняк глобал, но там надо все в тютельку аккурат бо цент влево цент вправо комиссия ебнешся

@wallet кошелек в телеге это оно?

Можеш на бінанс реєструватись.

Це збс що Куна закрили. Через того бота довбаного купа скаму було, що і притягувало лишню увагу до крипти…

Це збс що Куна закрили. Через того бота довбаного купа скаму було, що і притягувало лишню увагу до крипти…
Из скама там было только отмена сделки и потом предложение её на сколько я знаю, не думаю что Скам на 100 usdt притягиват к крипте много внимания

ТГ кошель
Бля 5баксов на вывод .. Но без ограничений..
Куна окончательно стала хернёй, бот для покупки с карты уже не работает как сейчас вы покупаете крипту посоветуйте аналог, желательно с небольшой комиссией, знаю про bestchange но там на половине ресурсов нужна регистрация для операции через карту, в общем чем пользуютесь что посоветуете.
Anycash в тг
Переводы на разные направления. Покупка р2р

Через taiga плати переводом на карту, но есть шанс задеанониться

Схоже. Wallet теж офіційно від тг, але будь готовий, що в неочікуваний момент спитають веріф
Заблокируют нахерденьги и скажут шо Амл% риска высокий и ниче не отдадут...
Повідомлення об'єднано автоматично:

@wallet кошелек в телеге это оно?
@AnyCashBot
Оставь ты этот валет в покое

Не виключено. Живемо в такий час, що закон потрібен для захисту шахраїв і пригноблення роботяг.

Хіба що, якщо привентивно пройти веріф на дропа. Може тебе занесуть до більш привілейованого списку.

Я недавно выводил через KUNA bot успешно небольшую сумму. Проверил - бот не работает. Можно хоть рассчитаться за стафф, если там есть USDT?

Останнє редагування:
100%
Я получал предупреждение
Вибач, що лізу, але сумма з чотирма знаками? Тобто, маю на увазі, що сума відносно велика?

І підкажи, що якщо на тебе поставили це AML-клеймо, то процедурно жодного шансу відмазатись?

Из скама там было только отмена сделки и потом предложение её на сколько я знаю, не думаю что Скам на 100 usdt притягиват к крипте много внимания
Ти не так зрозумів. Цей бот використовували для скаму треті сторони. У банки купа скарг надходило на нього. Той хто там торгував, знає про що я)

Якщо тобі треба саме для оплати замовлень, то Бінанс роби і це буде найкраще.

1$ комісії. Раз закупився там на нормальну суму і собі оплачуєш свої замовлення )

@AnyCashBot
Оставь ты этот валет в покое
Анікеш тільки на вивід працює, плюс дуже задовбують коли на темні гаманці відправляєш, скасовують угоди..

Назад
Зверху Знизу