Как ребята в Украине проводят свою молодость

gbelyashik

Сектант
Повідомлення
27
Репутація
154
Вподобайки
45
Бали
38
Я сам с Киева, раньше до войны был почти на каждом вписоне на Борщаговке, но на данный момент все разъехались, друзей стало меньше, стало меньше веселья, а как вы проводили свой досуг раньше и сейчас ?

Я сам с Киева, раньше до войны был почти на каждом вписоне на Борщаговке, но на данный момент все разъехались, друзей стало меньше, стало меньше веселья, а как вы проводили свой досуг раньше и сейчас ?
Сиджу вдома, качаюся, раз в місяць ризикую вийти в центр погуляти

Далі будуть такі події, що повертаючись спогадами до теперішнього часу - будеш знаходити причини, чого б було варто радіти 🙆
Я за ковідом сумую. Сидів собі вдома, доставка глово, купа наркоти

Я за ковідом сумую. Сидів собі вдома, доставка глово, купа наркоти
Для мене то був час одкровення. Наскільки люди можуть бути маніпульовані. Дискомфорту та "проізволу" було, але з ним якось можна було боротись.
Але так як раніше вже не буде.

Юрка спасская. но эт для карапузов типо меня

Мне хорошо, я становлюсь бабочкой

Плотно торчал

Вписон на Борщаговке :new-russian:

Далі будуть такі події, що повертаючись спогадами до теперішнього часу - будеш знаходити причини, чого б було варто радіти 🙆
коли я думаю, що далі буде гірше, то чомусь гірше не стає. а стає краще. і навпаки - коли я думаю і вірю, що ось воно краще майбутнє завтра точно настане, з'являються мєнти. що не так в цьому світосприйняттю?

коли я думаю, що далі буде гірше, то чомусь гірше не стає. а стає краще. і навпаки - коли я думаю і вірю, що ось воно краще майбутнє завтра точно настане, з'являються мєнти. що не так в цьому світосприйняттю?
Я не був по тій стороні. Я був тіки у випадку, коли я сподіваюся на краще, а виходе як ти кажеш. А так щоб протилежні установки давати - то в мене не виходить.

Так, ти скажеш, а чому ж ти вище казав, що буде гірше. А в мене іноді буває розходиться те що думаю, і те що кажу.
"Без надії сподіваюся"

Назад
Зверху Знизу