Який обрати бонг?

cardionic

Сектант
Повідомлення
66
Репутація
100
Вподобайки
121
Бали
234
Дуже великий асортимент і очі розбігаються, підскажіть будь ласка який обрати та на що звертати увагу. Бюджет до 2к. Також цікавить чи це буде хорошою альтернативою водного, чи краще водного немає нічого?
Повідомлення об'єднано автоматично:

Чи можна якийсь дешманський взяти наприклад акриловий до 1к?

Смотря чего ты хочешь от бонга ...

С эстетической точки зрения, бонг безусловно приятнее водного , так же легче курить через данный девайс, так как дым подается уже охлаждённым ..
Если для тебя эстетика и охлажденный дым не стоят на первом месте , то нафига оно вообще нужно ?

Я курил всю жизнь через водный .

Смотря чего ты хочешь от бонга ...

С эстетической точки зрения, бонг безусловно приятнее водного , так же легче курить через данный девайс, так как дым подается уже охлаждённым ..
Если для тебя эстетика и охлажденный дым не стоят на первом месте , то нафига оно вообще нужно ?

Я курил всю жизнь через водный .
Попробувати щось нове хотів, а то щось водний приївся

Якщо в плані сили накурки
краще водного немає нічого
В плані естетики, меншої шкоди бонг виграє.

В плані комфорту,у кожного свої мінуси, бонг як мінімум заїбешься мити періодично

Якщо в плані сили накурки

В плані естетики, меншої шкоди бонг виграє.

В плані комфорту,у кожного свої мінуси, бонг як мінімум заїбешься мити періодично
А це правда що із-за бонгу більше продукту переводиться?

А це правда що із-за бонгу більше продукту переводиться?
Ну в порівнянні між водним і бонгом різниця не дуже замітна. Навіть з трубки перевод більше. Самий переводний спосіб косяками курити

Ну в порівнянні між водним і бонгом різниця не дуже замітна. Навіть з трубки перевод більше. Самий переводний спосіб косяками курити
А не підскажеш який бонг можна обрати для себе ну як на перший раз? Чи якась різниця між акриловим та стікляним, чи це чисто візуальна різниця?

А не підскажеш який бонг можна обрати для себе ну як на перший раз? Чи якась різниця між акриловим та стікляним, чи це чисто візуальна різниця?
Акрил зручніше, менше шансів що розібєш його накурившись, або відібєш кусок а потім поріжешься, але вонять більш буде

А на перший раз конкретно не підкажу. Я більше за водний. Але якби я брав, то акриловий

Акрил зручніше, менше шансів що розібєш його накурившись, або відібєш кусок а потім поріжешься, але вонять більш буде

А на перший раз конкретно не підкажу. Я більше за водний. Але якби я брав, то акриловий
А є різниця між баблерами та бонгами, чи просто баблер більш мобільний і під час вживання його можна тримати у руках?

А є різниця між баблерами та бонгами, чи просто баблер більш мобільний і під час вживання його можна тримати у руках?
Ну по факту практично так і є, + в бонгах можуть бути доп приколюхи, але не факт що в бюджетних варіантах вони будуть. Особисто мені більше бонг подобається за рахунок розмірів, не люблю маленькі приблуди, навіть водний у мене з відра та 2л бутилки. Хоча комусь навпаки компактність і маленький обєм більш заходить

Дуже великий асортимент і очі розбігаються, підскажіть будь ласка який обрати та на що звертати увагу. Бюджет до 2к. Також цікавить чи це буде хорошою альтернативою водного, чи краще водного немає нічого?

Чи можна якийсь дешманський взяти наприклад акриловий до 1к?
Кури просто водным и Пиздец, то такое себе дело, понты для приезжих)

Ну по факту практично так і є, + в бонгах можуть бути доп приколюхи, але не факт що в бюджетних варіантах вони будуть. Особисто мені більше бонг подобається за рахунок розмірів, не люблю маленькі приблуди, навіть водний у мене з відра та 2л бутилки. Хоча комусь навпаки компактність і маленький обєм більш заходить
Мне 0.5 верх раньше больше всего нравился, сейчас верх с гаража литрового, 0.5 сильно душит суко))

Stündenglass Kompact только такой только хардкор.

Использовал быэтот бонг?

Stündenglass Kompact только такой только хардкор.

Использовал быэтот бонг?
Если бы подарили использовал бы, но покупать за такую сумму, лучше травы на полгода купить и хапать через водный

Вкладення

• IMG_20250309_163052_112.jpg
    IMG_20250309_163052_112.jpg
    67.1 КБ · Перегляди: 11
пляшку з хмільного)

А более бюджетную версию бы юзал такого формата как Stündenglass??

О, еще есть такой вариант. Надо обработать края и спочистить и готово к использованию
Так це вийде стікляний водний, чи ти плануєш його як бонг оформити?

Назад
Зверху Знизу