Я не люблю його .. так що ізі
Ты думаешь коренные киевляне любят эту пиздоту понаехавшую? Понаехов хуесосили сколько я себя помню. Просто сейчас понаехов стало в 4-5 раз больше, чем киевлян.Я не люблю його .. так що ізі
Повідомлення об'єднано автоматично:
Київ це вінігрєт з бомжів , еліти , людей з села і типів і тіпіх які хуй знає що з себе представляють а думають що держать район , крч хуйовий вінігрєт ваш Київ …
київляни все життя терплять і зараз потерплять!Ты думаешь коренные киевляне любят эту пиздоту понаехавшую? Понаехов хуесосили сколько я себя помню. Просто сейчас понаехов стало в 4-5 раз больше, чем киевлян.
Я як в вашим великій город приїхав , хотів какать , туалетів немає , я терпів, тепер терпіть ви ..Ты думаешь коренные киевляне любят эту пиздоту понаехавшую? Понаехов хуесосили сколько я себя помню. Просто сейчас понаехов стало в 4-5 раз больше, чем киевлян.
Але коли урветься терпець, то на майдан підуть саме кияни, як вже було декілька разів.київляни все життя терплять і зараз потерплять!
Я тоже можу під’їхати ! Якщо ви Блять туалети зробити ..Але коли урветься терпець, то на майдан підуть саме кияни, як вже було декілька разів.
Та краще не треба) До нас вже з Енакиєво и Кривого Рогу приїздили, після них тільки гірше стало.Я тоже можу під’їхати ! Якщо ви Блять туалети зробити ..
Примати якісь приїхали ?Та краще не треба) До нас вже з Енакиєво и Кривого Рогу приїздили, після них тільки гірше стало.
Ні, підари звичайні)Примати якісь приїхали ?
Да, с днём Киева)))
Ні, підари звичайні)
+++ , київляни вітаю !Да, с днём Киева)))
щиро дякую, друже))) люблю свой город+++ , київляни вітаю !
А я село своє , на город мені ваш все одно ! Краще йдіть до столу ! Я нямаю вже ! По сто грамм в’їбемо і будем розмовляти на тему « як заїбали приєзжі »щиро дякую, друже))) люблю свой город
заебали потомки орков, что с востока мигрировали и свинячат, как в своих залупах.А я село своє , на город мені ваш все одно ! Краще йдіть до столу ! Я нямаю вже ! По сто грамм в’їбемо і будем розмовляти на тему « як заїбали приєзжі »
заебали потомки орков, что с востока мигрировали и свинячат, как в своих залупах.
Еще и паркуются, как мудаки
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.