арома солиАрома маслом
Шмали запах ? На винтовых хатах запах иода годами держалсяПроблема у тому що скоро планую переїзжати, а тут лишився такий хороший запашок. Чим можна вивести цей запах і цікавить також чим можна вивести запах шмалі від штор?
сжечь все к чертямА штори викинути, нє?
грошей коштує, та і заморочок стількиА штори викинути, нє?
обработай пестицидамигрошей коштує, та і заморочок стільки![]()
В мене тепер в хаті пахне лимоном і шмалюкою, щось трошки не помоглоОсвежителем обработай и все дела
Выдувай в окно)В мене тепер в хаті пахне лимоном і шмалюкою, щось трошки не помогло![]()
Бро та я навіть через трубочку навчився видувати), просто все одно запах потрапляє всюди і до того вже прованяв кімнатуВыдувай в окно)
Ацетоном зразу все облити, точно перебєобработай пестицидами
Шторы постирайте, квартиру проверите и сделайте влажную уборку полаПроблема у тому що скоро планую переїзжати, а тут лишився такий хороший запашок. Чим можна вивести цей запах і цікавить також чим можна вивести запах шмалі від штор?
Дякую за рекомендації, а витяжка витягне запах з інших кімнат чи лише з кухні?Так же, можете купить аромадиффузор, чтобы он напитал квартиру своим запахом
Повідомлення об'єднано автоматично:
Так же, включите вытяжку, пусть работает несколько часов
Можно весь день
Она вытянет часть запаха или весь
Сквозняк сделай на пару часовДякую за рекомендації, а витяжка витягне запах з інших кімнат чи лише з кухні?
В інших кімнатах прийдеться знімати обої і перешпакльовуватиДякую за рекомендації, а витяжка витягне запах з інших кімнат чи лише з кухні?
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.