Holly Dolly ебёт ваш рэп

andrik1488

Гуру
Повідомлення
28 212
Репутація
10 318
Вподобайки
37 368
Бали
3 430
Я ЕБАЛ РЭП

В мене є багато знайомих, які слухають реп. 100% з них я б охарактеризував як дегенератів і шалав і тільки одна нормальна жінка як виняток . Не знаю, до чого це тут, просто до слова

Останнє редагування:
А ЧТО ТАМ ТВОЙ ЙОБАНЫЙ ОКСИМИРОН?
ЧТО СТОИТ МНЕНИЕ ЭТОЙ МЕССИИ??

Хзхз, не сильно його слухав - точково, але вродє мірон не самий хуйовий реп з можливих
я от реп зневажаю, але йду на концерт Курган-Агрегат, бо тупо гарну подругу треба вигуляти

Оксіміронів всяких
ЧТО ЗНАЧИТ МНЕНИЕ ЭТОЙ ЖАДНОЙ ДО ХАЙПА СВИНЬИ????
ЕСЛИ ОН ГОВОРИТ ШО ЛЮБИТ КЛЕВЫЕ БАТЛЫ, НО ТАК И НЕ БАТЛИЛСЯ С БАТЛ МС???
ст джонибой дуня
ФЭНБОЙ ОКСАНЫ ВНЕМЛИ, Я ЗДЕСЬ ИВРИТ ПРИПОДАТЬ!
фраза - "когда мне это будет выгодно"
ПЕРЕВОДИТСЯ КАК "ТОГДА, КОГДА Я НЕ СМОГУ ПРОЕБАТЬ"

ЧТО ЗНАЧИТ МНЕНИЕ ЭТОЙ ЖАДНОЙ ДО ХАЙПА СВИНЬИ????
ЕСЛИ ОН ГОВОРИТ ШО ЛЮБИТ КЛЕВЫЕ БАТЛЫ, НО ТАК И НЕ БАТЛИЛСЯ С БАТЛ МС???
ст джонибой дуня
ФЭНБОЙ ОКСАНЫ ВНЕМЛИ, Я ЗДЕСЬ ИВРИТ ПРИПОДАТЬ!
фраза - "когда мне это будет выгодно"
ПЕРЕВОДИТСЯ КАК "ТОГДА, КОГДА Я НЕ СМОГУ ПРОЕБАТЬ"
אֵיזֶה חַרָאָה זֶה
Повідомлення об'єднано автоматично:

як людина, яка може на івриті замовити пиво і послати нахуй не одобряю

я от реп зневажаю, але йду на концерт Курган-Агрегат, бо тупо гарну подругу треба вигуляти
Та навєрно кожному своє, хз.
Та і ваабщє.
Для мене реп-реп ета нігери 90х начала нулєвих, все шо послє, більшою мірою, імхо, процентов на 80 точно гавно.

Та навєрно кожному своє, хз.
Та і ваабщє.
Для мене реп-реп ета нігери 90х начала нулєвих, все шо послє, більшою мірою, імхо, процентов на 80 точно гавно.
Я расист, мрію, щоб ніггерів знову почали лінчувати. Тому це не моє

Я расист, мрію, щоб ніггерів знову почали лінчувати. Тому це не моє
IMG-20250513-131413-131.jpg

Бля аж цікаво шо з ними не так?)
хз, я до одної негритянки пожартував, так вона потім прийшла, почала кричати, цілу лекцію прочитала, шо я типу її не поважаю і забув привітатися. І я реально нічого не міг сказати і нахуй не міг послати, бо я джун і мене з роботи могли вигнати. Але через рік її вигнали, бо не справилася з роботою. Кароче негри - це як бомжі, які принюхнули коксу. Вони бомжі, але їм здається, шо вони власники бізнесу

які слухають реп. 100% з них я б охарактеризував як дегенератів і шалав.
Так ти визначся вже гарна подруга чи шалава:troll-(138): І як на мене до людини яка щось зневажає, але робить це прогнувшись під дівчину(яку до того ж вважає шалавою) куди більше питань чим до тих хто реп слухає.

Screenshot 2025-05-20 at 01.28.10.png
Так ти визначся вже гарна подруга чи шалава:troll-(138): І як на мене до людини яка щось зневажає, але робить це прогнувшись під дівчину(яку до того ж вважає шалавою) куди більше питань чим до тих хто реп слухає.
Ну оце ти, ладно, я шось перебухав, ось виправлена версія
Повідомлення об'єднано автоматично:

:troll-(112):

В мене є багато знайомих, які слухають реп. 100% з них я б охарактеризував як дегенератів і шалав і тільки одна нормальна жінка як виняток . Не знаю, до чого це тут, просто до слова
доля правди в цьому є

Назад
Зверху Знизу