|
Всім привіт, вітання і тому подібне.
Обійдемось без довгих прилюдій та підводок.
Сьогодні під наш погляд потрапив гашиш від продавця Forbes Store
За клавіатурою, як завше засів Рудий лис.
Погнали чи що.
Тестер | R3dF0x |
Селлер | |
Cапорт | |
Гілка продавця | |
Характеристики | Лис/178см/73 кг. |
Речовина | Гаш |
Вага проби | 1.3 грам |
Толерантність | вище середньої |
Інші речовини | мефедрон за два тижні до тесту |
Дозування | від 75 мг до 150 |
Спосіб вживання | куріння за допомогою трубки та водного |
Стелс абсолютно не змінюється за вже досить досить довгий час.
Кажуть, що стабільність це ознака якості, та не в цьому випадку.
Не дивлячись на використання вакуумного пакування, саме маскування є третьосортним, з легким ароматом "других рук", якщо ви розумієте про що я.
Крім того при відправці в мене не з'явилось ттн, в додатку навіть після прибуття в відділення призначення.
5/10
Наданий для тестування зразок представлено шматком гашишу вагою близько 1.3 грами.
Він має коричниве забарвлення, з вкрапленнями зелених та білих ділянок
Абсолютно твердий, не ліпиться в руках,
При нагріванні на ножі він все ж м’якне, після чого розпадається на частинки, та всеодно не набуває пластичності. Та все ж в подальшому подрібнював його манікюрними ножничками
Запах не виражений, слабкий, трошки віддає хвоєю.
Є підстави вважати що це пресований кіф.
Фото залишу нижче.
За прайс-листом продавця 2 грами такого продукту вартують 45 вічно зелених.
Відповідно грам буде десь 22.5, що в приблизному переводі на українські тугрики дорівнює 9 сотням.
| |
| |
|
Врешті забравши пакунок що ледь не тиждень пролежав на пошті, через відсутність сповіщення, я вже сидів на кухні дивлячись на канабісний камінець та думаючи що з ним робити.
Як було сказано вище він не ліпиться, тож класичну гашбанку організувати з ним доволі проблематично.
Тож в водний відправляється невеличка кількість табаку у якості подушки і вже на неї подрібнений ножичками гашиш, і ще дрібку табаку.
Для першого знайомства я обрав дозування біля 75 міліграм
Трішки полум’яного шаманства і в напасі тліють, як вуглинки шматочки гашу.
Дим достатньо приємний, на стільки на скільки приємною може бути банка з табаком не кращого сигаретного бренду.
Початок дії випадає очікуваним та схожий по своїй дії на козацьку банку справді хороших шишок, та все ж не якісного гашишу.
Тривалість ефектів від разового куріння теж не вражає, півтори години з доволі раптовим спуском під кінець відведеного часу.
Підвищення дозування не сильно допомогло з питанням протяжності. 100 мг вже були потужнішими по інтенсивності та й спуск не видався таким різким. Та хвилинок не додалося.
Вже при 125мг вдалося витиснути дві і трішки години.
Я б не назвав дію гібридною, швидше ефект залишає тобі певний простір для маневру виконання дій
В цілому це робочий продукт, але чи вартує гра свічок при його врахуванні його вартості це ще те питання.
Його можна розглядати як і додаток до косячка так і як самостійний продукт, однак врахуйте що при високому толері дозування будуть рости пропорційно.
Якщо при низьких дозуваннях седативних проявів не відчувається, то при високих будете брати високі ноти при позіханні
Селлер 9/10 | Якісний зворотній зв’язок | ||||
Стелс 5/10 | Посередній часто вживаний стелс | ||||
Речовина
| Далеко не кращий гашиш, проте варто враховувати ситуацію на ринку. Варто брати тільки якщо у вас не високий толер. | ||||
Вага 10/10 | вище домовленого на 0.3 грами |
Дякую за увагу.
Тут був Рудий Лис і він пішов спати
Останнє редагування: