Потужность : 102%Брик маки по прибытию, 97%, родом из Южной Боливии
какой вес на фото? 100г?
Потужность : 102%Брик маки по прибытию, 97%, родом из Южной Боливии
В точку, чаще я 100 граммовые видел, пару раз всего кирпичи прям по 250 были. И те и другие так красиво блестят мрамором, можно смотреть вечно как на огонь и воду)Потужность : 102%
какой вес на фото? 100г?
Спасибо моим хорошим themilkyway и 1cocaineза подарокв новогоднем розыгрыше
Переглянути вкладення 70073
Переглянути вкладення 70075
https://labrc.name/threads/fotokonkurs-novogodnjaja-jolka-labrc-2024.21887/
Переглянути вкладення 70076
Большое спасибо вам, искусство отдельное. Кокаиновые шедевры.Один и тот же камень, штамп XI/11
Цельный
Переглянути вкладення 74827
Разлом (посмотрите на эту чешую)
Переглянути вкладення 74828
Отдельный кусок, акцент на структуре
Переглянути вкладення 74829
Печет в носу? В следующий раз, если вы берете свежий, его нужно на тарелку что бы он чуть подсохПросто хочу подякувати Вам, та сказати що ви просто Неймовірні!. Приємно поговоривши з оператором набрався сміливості попросити пробу кокаїну, напередодні зробив покупку, але виникли труднощі. Зробили компенсацію/підгон 1 граму кокаїну, пробував перший раз в житті. Не розібрався щ дощуванням напевно, але розігнали від музики було дуже приємно, ефект відбувався не довго після доганявся. Після граму дуже пекло в носі, дивний смак, пробую вперше тому не знаю на що очікувати. Загалом щиро радий спробувати свій перший раз кокаїн, дякую за виконану мрію. Бажаю успіху та розвитку у вашій справі, Ви найкращі!
Печет в носу? В следующий раз, если вы берете свежий, его нужно на тарелку что бы он чуть подсох
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.