Дорого куплю пару грам реагенту (спайс)

xx13johndoe

Сектант
Повідомлення
2
Репутація
0
Вподобайки
4
Бали
98
тлдр.: куплю пару грам (або трохи більше) дефіцитного реагенту по відповідній ціні, пропонуйте - домовимось)).

Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст спойлерів!

тепер у мене гештальт. памагіті, або може контактіком поділіться продавця/синтезатора 👉👈

всім благ, обійняв

тлдр.: куплю пару грам (або трохи більше) дефіцитного реагенту по відповідній ціні, пропонуйте - домовимось)

тепер у мене гештальт. памагіті, або може контактіком поділіться продавцця/синтезатора..)

всім благ, обійняв
Такое уже кончилось надо било в 2008 спрашивать)

нєт я нівєрю. я только понял как кайфова когда мосх отміраєт в рєжимє онлайн :troll-(100): оно дєто єсть, спецально для міня, я знаю

Да переходи на сольку -будешь соленым овощем

тлдр.: куплю пару грам (або трохи більше) дефіцитного реагенту по відповідній ціні, пропонуйте - домовимось)).

тепер у мене гештальт. памагіті, або може контактіком поділіться продавця/синтезатора 👉👈

всім благ, обійняв
щас такого нема

Спроси у G-Lab, кодовое слово "дистиллят" Калифорния 98% ТГК)

всім благ, обійняв
Воно попускатиме з кожним днем і тижнем. Чим далі тим менше буде тягнути .

У многих рег неосознанная маничка догоняться пока есть на руках. Практически непрерывно до самого окончания. Вместе с тем практически не помнится время проведенное под ней. Было такое что берешь грам и недели как не бывало. Типа выпала. Там сплошное дежавю пока есть - хапанув і завтикав години на 2. Чи взагалі проспав цей час. А коли продупляє - перша думка догнатсь а інше все потім. І так по кругу.

Схожі теми

Назад
Зверху Знизу