только что уехал оттудаРекомендую посетить сей замечательный объект наследия ЮНЕСКО
Переглянути вкладення 63142Переглянути вкладення 63143
А че не буддистский?)Индуистский храм.
эт тоже самое по сутиА че не буддистский?)
Нет ...эт тоже самое по сути
Ой я не шарю в этомэт тоже самое по сути
ну протестанты и католики тоже разное, аж до убийств друг друга...а для меня одно и то жеНет ...
Но блять если гречка по сути - каша ...
Та всё так и есть ... никто не считает твой ответ бредовым .ну протестанты и католики тоже разное, аж до убийств друг друга...а для меня одно и то же
Индуи́зм — одна изБудь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!, которую часто описывают как совокупность религиозных традицийБудь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!и философских школ, возникших наБудь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!и имеющих общие черты. Историческое название индуизма наБудь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!— сана́тана-дха́рма (Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!सनातन धर्म,Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!: sanātana dharma), что в переводе означает «вечная религия», «вечный путь» или «вечныйБудь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!»Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!.
Будди́змБудь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!—Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!илиБудь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!традиция, основанная на рядеБудь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!, приписываемыхБудь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!. Также называют как Дха́рма-вина́йя — «доктрины и дисциплины» — и Дха́рма Бу́дды.
Обе религии зародились на Индийском субконтиненте и распространены преимущественно в Азии. Основатель буддизма – Сиддхартха Гаутама, он же Будда – и сам родился в Индии и изучал принципы индуизма прежде чем основать собственную религию. Следующее сходство – отношение к миру и его сути. Обе религии считают мир иллюзией
Не считаю свой ответ "одно и то же по сути" бредовым...имхо, и то и то индийская религия...но канеш последователи одной или другой со мной не согласятся...
За маслами?обязательно сьезжу как будет возможность
фуууу, ну неЗа маслами?
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.