Дикий на связі

Жирна хуйня)) Я не уявляю навіть хто може його серйозно сприймати після того, що він набазарив.

100%)
Я не уявляю навіть хто може його серйозно сприймати після того, що він набазарив.
Для пропаганди він свій штріх)
Хоча, як на мене, в нього на єбалі написано - "уйобок".

За добычей ресурсов Антарктики стоит будущее всех развитых государств, как бы печально и абсурдно это ни звучало
Повідомлення об'єднано автоматично:

В статье написано 13 млн долл потратили, это не то что бы баснословные деньги за перспективы иметь развитую экономику в будущем

Жирна хуйня)) Я не уявляю навіть хто може його серйозно сприймати після того, що він набазарив.
Та це фрік на якому усілякі пабліки та інформаційні звалища піар собі роблять. Це жирне їбало то вже клікбейт)

А шо он набазарил?
Та дохуя чого)

За добычей ресурсов Антарктики стоит будущее всех развитых государств, как бы печально и абсурдно это ни звучало
Повідомлення об'єднано автоматично:

В статье написано 13 млн долл потратили, это не то что бы баснословные деньги за перспективы иметь развитую экономику в будущем
Це все звісно збс, але це не про нас (нашу країну)
А отето хуйло (дикий) я переконаний приїде з вагою +30 кг і так до своєї немаленької туші)

Та дохуя чого)

Це все звісно збс, але це не про нас (нашу країну)
А отето хуйло (дикий) я переконаний приїде з вагою +30 кг і так до своєї немаленької туші)
Настоящий герой... Да...

В душе не ебу кто это.

Назад
Зверху Знизу