Час розбавити серію репостів чимось новеньким.
Отож встрілило мені в честь відновлення ресурсу записатися на роздачу проб від Марло, мефедроній ну ви розумієте.
Але неждано і негадано невидима рука божественного провидіння, котра проявилась в затупі відправника передала в мої руки 4 грами запашної марихуани.
І знаєте я абсолютно не проти такого реверсу, навіть відмовився від повторної відправки пудри.
Як би там не було з вами як і завше Рудий Лис, давайте подивимось що то за паливо.
Тестер | R3dF0x |
Селлер | |
Cапорт | |
Гілка продавця | |
Характеристики | Лис/178см/73 кг. |
Речовина | початково мефедрон, в результаті марихуана сорту Diesel |
Вага проби | 4 грами |
Толерантність | середня |
Інші речовини | чистячком більше двох місяців |
Дозування | 150 + мг |
Спосіб вживання | Бонг, водний, трубка |
Стелс не змінився з минулої отриманої посилки, він залишається доволі якісним та продуманим.
Продавець дотримується правил ресурсу стосовно вакуумного пакування марихуани.
Маю зауважити, що зовнішнє пакування коробочки з стелсом було досить не охайним.
Хтось скаже що це не грає ролі та посилка отримана мною в січні була запакована значно акуратніше.
7/10
Речовина представлена 4ма грамами сильно пресованих суцвіть марихуани.
НА мій погляд суцвіття дещо вологі, однак маю зауважити хороший манікюр, та це ви побачите нижче.
Шишки щільно вкриті трихомами та коричневими стігмами.
Запах гострий та цитрусовий.
Насіння відсутнє.
Подріблена марихуана рівно тліє в глиняному корку наповнюючи пляшку від пепсі ароматним білим димом.
Пролічка хороша, дим ледь притискає горло, приємно лоскоче і немає стороннього присмаку.
В обідню пору вівторка на моїй кухні повстала двояка картина. Цілком задоволений життям я опустив щойно дебелу банку та присів ловлячи хай за хвоста поки в очах мого товариша, який напросився в гості на дорожку-другу мефедрону.
Та його спіткала критична невдача і фатум долі прозвучав в кількох метрах далі від цього нехапаючого виродка.
Я спостерігав, як на фоні його сумного обличчя мій настрій піднімається вгору.
Перша банка видалась жвавою, підходящою для ведення розмови, дія плавна та сягає максимуму близько 15ї хвилини після куріння.
Та плавно веде за руку близько двох з половиною годин в ненав’язливому сатівному темпі.
Та одна народна мудрість твердо каже про те що, після 2-3ї банки майже будь-яка сатіва стає індікою, чи я це придумав ?
Позаяк в черговий раз я підтверджу цю аксіому.
Уже під вечір до мене заскочили друз щоб пограти нову настілку.
Ну і звісно після швидкої та майже не зрозумілої пробіжки по правилах ми відправились на кухню де кожен смачно причастився використовуючи різні девайси.
Очікувано що після двох банок все було вже не так жваво, та періодично хтось ловив критичний затуп, а це ми ще грати не почали.
Стоун був потужним та насиченим і тримався понад дві години, з сильною сонливістю опісля.
Якщо ж підбивати підсумки трьох днів лінивого покуру можу підсумувати це якісний індорний гібрид з легким переважанням сатіви, оброблений хоч і ледь мокруватий.
Враховуючи прайс в 35 вічнозелених за 5 грам гра більш ніж вартує свічок
Селлер 10/10 | Швидка відправка, приємне спілкування | ||||
Стелс 7/10 | Хороший стелс, хоч і скомпонований менш охайно в порівнянні з минулим разом | ||||
Речовина
| Якісний та досить потужний гібрид. Гарно підходить для вечірнього чи післяобіднього куріння. В високих дозуваннях несе седативний та знеболюючий ефект | ||||
Вага 10/10 | Відповідає заявленому |
Дякую за увагу.
Сподіваюсь вам сподобалося.
Тут був Рудий Лис з передчуттям, що нюхачка все ж не омине мою дурну голову.
Та це буде видно згодом, почуємось
Сподіваюсь вам сподобалося.
Тут був Рудий Лис з передчуттям, що нюхачка все ж не омине мою дурну голову.
Та це буде видно згодом, почуємось