COCONUT CHALICE від UKROP SHOP

cultura

Гуру
Повідомлення
5 789
Репутація
7 948
Вподобайки
10 544
Бали
3 340
ПРОДАВЕЦЬ: Ukrop_Shop
ПОМІЧНИК: Ukrop_sup8
ГІЛКА ШОПУ:
Бамс.
ТЕСТЕР: 33/93/178.
РЕЧОВИНА: Шишки сорту Coconut Chalice, в кількості 2+ грами.
ДОСВІД: +- 15 років, але і з великими перервами, для констатації, перерви аж до 1 року присутні.
ДОЗУВАННЯ: 400 мг.
ОРГАНОЛЕПТИКА: Суцільна шишечка, вміру пружна, аромат - яскраво-виражений, сильний, земляний + легкі нотки прянощів, цитрусових. Насіння відсутнє, липкість 6/10, манікюр - 8/10.
ФОТО:
IMG-20241212-020825-315.jpg

В силу обставин, точніше викупу того, що в будинку де я проживаю, мешкає, як виявилось, - дохуїщє мусоров, будь-які хапки шмалі, мною було прийнято, хапати за межами власного балкону. Тому роблю собі банку-шкарабанку з випитого кінгсбріджу і валю на вуличку займатись інгаляціями. Кростолер - сірий кінгсбрідж + схапана вчора пятка в розімірі +- півграму шишок від цього ж продавця, іншого сорту - Gagarin.
00:00-00:30 Вийшов на прогулянку - нахапавсь трави, взяв 2 напаси, бралось норм, чутка прогулявсь, навалило хай ефектами, аж не очікував, ніби як все заєбісь.
00:40-01:00 Зайшов в атб по дорозі додому ще по бухло. З порогу - Таня, заявила що я аб'юзер і наркоман і щоб вйобував нахуй в М***н. Почавсь махач і ніби як пізди дав їй я, але надщерблений зуб, подерті руки, шия і голова в мене, в Тані - синяк.
01:00-01:30 Кровосток ван лав, а я єблан, який лежав на каріматі на кухні і думав нахуй це все нам нада....
01:30+ В'єбав фраголіно - заснув, зранку - крики і знову махач. Дякую Укропу за шмаль і сорян за уйобіщьний репорт, такого мене з проб нахуй!
ВИСНОВКИ:
РЕЧОВИНА: 8
/10.
ВАГА: Відповідає заявленій, з легким бонусом.
ДОСТАВКА: Відправка через день, доставка, по факту, до поштомату, ще через один - 8/10.
СТЕЛС: Присутній, але, на мій погляд, далеко не ідеальний - 6/10.
ЗВ'ЯЗОК: 10/10.

Останнє редагування:
Культурный репортаж

Хорошо то прокурено и сделано, лайк! укроп радует не хватают петрушки

Назад
Зверху Знизу