Знаком только с мистером воднымАллоха растаманам!
Собственно сабж.
Что такое канна-бренди?
Бля я помню у теона вроде было еще давно, и пацаны в трип репортах писали что это просто по эффекту алко и шишАллоха растаманам!
Собственно сабж.
Что такое канна-бренди?
оооо, я уверен тебе очень понравится) сам недавно познакомился с канабренди, дважди дегустировал по фанфурику с интервалом в пару недель.Аллоха растаманам!
Собственно сабж.
Что такое канна-бренди?
ту все ж таки не суто растаманія, а самая фіча у мультимодальністі процесуАллоха растаманам
Ні, просто самогон зі смаком диких конопельБля я помню у теона вроде было еще давно, и пацаны в трип репортах писали что это просто по эффекту алко и шиш
Теон эту фичу по думал имхо.Аллоха растаманам!
Собственно сабж.
Что такое канна-бренди?
Хороша тема масло RSO, спиртова витяжка з шшИнтересно,бухлишко+ накурка?)
УуууууХороша тема масло RSO, спиртова витяжка з шш
Одно только название канна-бренди, на самом деле это банальная настойка на лопухах помойного цвета и как правило слабая. В идеале делается на кифе.Аллоха растаманам!
Собственно сабж.
Что такое канна-бренди?
так и было. напиток настоян был на кифе и мандариновых кожурках. киф я сам лично дегустировал - хороший. за мандарины ничего сказать не могу.Одно только название канна-бренди, на самом деле это банальная настойка на лопухах помойного цвета и как правило слабая. В идеале делается на кифе.
А в тому то і прикол що воно не так пиздує як просто набухатись і напалитись. пиздує зовсім по-інакшому, цікавіше. розкриває нові грані ефекту від речовини, яб це так назвав.Ніколи не цікавився таким напоєм, оскільки не люблю колаборацію алко+шиш
Перорально тгк добре працює, жалко, що не має чим тебе пригостити, щоб я тебе знав в тому році, то дав би зацінити масло RSO тгк + кбд, там хороший терапевтичний потенціал, така собі батарейка від природиА в тому то і прикол що воно не так пиздує як просто набухатись і напалитись. пиздує зовсім по-інакшому, цікавіше. розкриває нові грані ефекту від речовини, яб це так назвав.
таки даПерорально тгк добре працює, жалко, що не має чим тебе пригостити, щоб я тебе знав в тому році, то дав би зацінити масло RSO тгк + кбд, там хороший терапевтичний потенціал, така собі батарейка від природи
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.