Чому магазини кладуть постійно в тих самих місцях про які знають всі опера.? Чому не змінювати локацію.?

• Автор теми Tool
  • Дата створення

Tool

Сектант
Повідомлення
370
Репутація
502
Вподобайки
519
Бали
545
11 лютого правоохоронці під час патрулювання Скнилівського парку у Львові звернули увагу на підозрілого чоловіка. При огляді у нього виявили 5 пакетиків із речовиною, схожою на «PVP». Ще 7 розкладених «закладок» знайшли неподалік.

Під час обшуку в помешканні підозрюваного поліцейські вилучили 33 пакунки з речовиною, схожою на марихуану, електронні ваги, пакувальні матеріали та інші докази. Усе вилучене передано на експертизу.

Зловмисника затримано відповідно до ст. 208 КПК України. Йому повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України (незаконний збут наркотичних речовин).

Вкладення

• FB_IMG_1739459437904.jpg
    FB_IMG_1739459437904.jpg
    78 КБ · Перегляди: 38
Потому что места не бесконечные особенно в условиях плотной застройки
Не знаю навіть що гірше, плотна застройка, чи цей парк де постійно опера сидять. І постійно когось приймають

Останнє редагування:
Свято место пусто не бьівает

беда беда огорчения

Бо близько до роботи

Бля,, я в скинлівському парку пару раз забирав закладки. Парк біля торгового павільйону, продивляється зі всіх сторін

Бля,, я в скинлівському парку пару раз забирав закладки. Парк біля торгового павільйону, продивляється зі всіх сторін
От власне, і ще й постійно хтось ходить звсіх напрямів

. Цей парк, це мабуть одне з найгірших місць в Львові.

Назад
Зверху Знизу