Чи знаєте Ви, що святкують 9 травня?

еще недавно до переварота
Повідомлення об'єднано автоматично:

были люди как люди а потом резко оболванились

еще недавно до переварота
Повідомлення об'єднано автоматично:

были люди как люди а потом резко оболванились
Та нє, тут навпаки, були долбойобами і дружили з кацапами, а від пари ракет на свої тупі єбальники швидко порозумнішали

некоторых переклингило в 14 году но не всех
Я в 2014 році нормально ставився до росіян і думав, що з ними діалог можна вести. Після дебальцівського і ілловайського котлів я прозрів і зрозумів, що це тварини

Я в 2014 році нормально ставився до росіян і думав, що з ними діалог можна вести. Після дебальцівського і ілловайського котлів я прозрів і зрозумів, що це тварини
тут дело не в России а дело в том что кто хочет тот и празднует а запретить не имеют права.
у кого деды воевали те будут праздновать.
лично мой дед был в смерше

тут дело не в России а дело в том что кто хочет тот и празднует а запретить не имеют права.
Так вроді не забороняють святкувати, забороняють символіку тоталітарну вішати на себе. Хочеш покласти квіти до памʼятника - клади, ніхто нічого не скаже (може пару активістів- хуєсосів, але таке завжди було)

Та кто хочет, ещё покажи вот этих привезенных малоросов на автобусах с Ростова и других пердей блять.
А я покажу как во Львове, Киеве, Днепре "праздновали" 9 травня нахуй.

Та кто хочет, ещё покажи вот этих привезенных малоросов на автобусах с Ростова и других пердей блять.
А я покажу как во Львове, Киеве, Днепре "праздновали" 9 травня нахуй.
Молча)

Блять 80 років вже пройшло а вони всьо празднуют.Це вже інше століття.В країні в даний момент гинуть люди від війни.А вони всьо вєлікую пабєду празднуют.Яка ж крінжа,піздєц

Назад
Зверху Знизу