🔪🗡️🔪🗡️ Чи можна носити ніж для самозахисту? 🔪🗡️🔪🗡️

нож хрень лучше дамский пистолетц

нож хрень лучше дамский пистолетц
Я тобі з власного досвіду скажу. Якщо ти роками не тренуєшся з пістолетом, то це просто кусок заліза. Уяви на тебе гопнік летить з дубинкою. Тобі треба витягнути пістоль, зняти з запобіжника і наставити на противника. Спробуй якось зробити це, необхідно потратити не більше 2 секунд, бо інакше тобі пизда

Конечно можно. Если работаешь в тцк, то можно и стальной.

Но если гражданский, то только картонный/пластиковый.

Конечно можно. Если работаешь в тцк, то можно и стальной.

Но если гражданский, то только картонный/пластиковый.
Можна. Якшо є експертний висновок про неналежність до холодної зброї - без гарди там, менше 9 см і т.п. Мій тренер 15 років носить із собою ніж, пропускали навіть на блокпосту при вʼїзді в днр до 2022 року

Ножі для самооборони використовуються тільки в двох типах конфліктів - в кіно та в уявних у себе в голові ) ну і в секторі був не так давно один випадок коли воїн загинув.

Бабочку можно

Ножі для самооборони використовуються тільки в двох типах конфліктів - в кіно та в уявних у себе в голові ) ну і в секторі був не так давно один випадок коли воїн загинув.
Багатьох конфліктів можна уникнути на вулиці витягнувши ножа з кишені
Повідомлення об'єднано автоматично:

Бабочку мусора забирають в 100% випадків

Не вздумай никому сксзать что у тебя нож для самозащиты...

О дядька с видео тож самое оворит... 😅Ответ тил раньше чем включил... Нож это бытовой предмет

У меня маленький бак для всего. И в зубах поковырятся и банку со шпротами открыть...
У мусорів зараз відкрився новий скілл - кажуть ніж конфіскуємо; будеш качати права - телефонують Тцк. Того я хз чи зараз це подіє. Захочуть забрати - заберуть

Я тобі з власного досвіду скажу. Якщо ти роками не тренуєшся з пістолетом, то це просто кусок заліза. Уяви на тебе гопнік летить з дубинкою. Тобі треба витягнути пістоль, зняти з запобіжника і наставити на противника. Спробуй якось зробити це, необхідно потратити не більше 2 секунд, бо інакше тобі пизда
Лучше сидеть дома

У мусорів зараз відкрився новий скілл - кажуть ніж конфіскуємо; будеш качати права - телефонують Тцк. Того я хз чи зараз це подіє. Захочуть забрати - заберуть
Мой не заберут у меня слипджоинт без опоры самой неудобной формы на шнурке, короткий, одудловатой формы бак... Максимум посмеются... Я "подарил" однажды опинель грибной мусору который начал выёбываться.

Перцовый баллончик ✔️

Перцовый баллончик ✔️
в мене пару місяців назад мусора відібрали
Повідомлення об'єднано автоматично:

Перцовый баллончик ✔️
Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!

курс розпилення перцю в лице - обовязковий при здаванні нормативу

Можна. Якшо є експертний висновок про неналежність до холодної зброї - без гарди там, менше 9 см і т.п. Мій тренер 15 років носить із собою ніж, пропускали навіть на блокпосту при вʼїзді в днр до 2022 року
Конечно,и там если нет хотя бы одного из элементов то это уже не ХО. например 60 сантиметроввя катана но без гарды- это уже не ХО.

Назад
Зверху Знизу