breeeeeeeee (acrania)

drunkpunk69

У меня не покупать!
Повідомлення
306
Репутація
745
Вподобайки
555
Бали
478
сенд зем ту зе слаттерхаус
БРІІІІІІІІІІІІІ

єбашили балади до того, як це стало лорна шор
Лорну люблю первый альбом мрачный) борн ин блад там ваще ядище)

А с флеш коффина кусочек на себя нанес)
Оно такое кривое на обложке и было потому когда я пришел к типу это делать и увидел шо он уже нормально мэкнув, понял как раз то что надо будет) трезвый бы не так сделал))
IMG_0517.jpeg

Лорну люблю первый альбом мрачный) борн ин блад там ваще ядище)

А с флеш коффина кусочек на себя нанес)
Оно такое кривое на обложке и было потому когда я пришел к типу это делать и увидел шо он уже нормально мэкнув, понял как раз то что надо будет) трезвый бы не так сделал))
Переглянути вкладення 55235
рамос теж мочить добре
треба брати до уваги те, що він дійсно популяризує кор сцену, що їй дуже треба протягом всього існування

рамос теж мочить добре
треба брати до уваги те, що він дійсно популяризує кор сцену, що їй дуже треба протягом всього існування
Имхо пейн римейнс бездарно спродюсирован, клавиши эти на переднем плане уже на третьем прослушивании начинают бесить

Имхо пейн римейнс бездарно спродюсирован, клавиши эти на переднем плане уже на третьем прослушивании начинают бесить
мені з цього альбому подобається інто це оьрз та велкам бек о сліпін дрімер

санітер почала зайобувати через те, що її одразу зафорсили всюди і кожен околокорщик пиздів, що це пушка

Топовый

мені з цього альбому подобається інто це оьрз та велкам бек о сліпін дрімер

санітер почала зайобувати через те, що її одразу зафорсили всюди і кожен околокорщик пиздів, що це пушка
Признаюсь честно я слушаю один русский пхк уже несколько месяцев

Аааап

о нє, сорі, я навіть не вмикатиму
а шиколая новое))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Повідомлення об'єднано автоматично:

я спижжю дето хайрез мне похуй
Повідомлення об'єднано автоматично:

зрадосаш

Breeeee

Назад
Зверху Знизу