drunkpunk69
У меня не покупать!
сенд зем ту зе слаттерхаус
БРІІІІІІІІІІІІІ
БРІІІІІІІІІІІІІ
Обожаю этих планокуров))сенд зем ту зе слаттерхаус
БРІІІІІІІІІІІІІ
Как же я люблю эти баллады инжестивские это так ахуенно)
якраз в тему до інджестед
єбашили балади до того, як це стало лорна шорКак же я люблю эти баллады инжестивские это так ахуенно)
Лорну люблю первый альбом мрачный) борн ин блад там ваще ядище)єбашили балади до того, як це стало лорна шор
рамос теж мочить добреЛорну люблю первый альбом мрачный) борн ин блад там ваще ядище)
А с флеш коффина кусочек на себя нанес)
Оно такое кривое на обложке и было потому когда я пришел к типу это делать и увидел шо он уже нормально мэкнув, понял как раз то что надо будет) трезвый бы не так сделал))
Переглянути вкладення 55235
Имхо пейн римейнс бездарно спродюсирован, клавиши эти на переднем плане уже на третьем прослушивании начинают беситьрамос теж мочить добре
треба брати до уваги те, що він дійсно популяризує кор сцену, що їй дуже треба протягом всього існування
мені з цього альбому подобається інто це оьрз та велкам бек о сліпін дрімерИмхо пейн римейнс бездарно спродюсирован, клавиши эти на переднем плане уже на третьем прослушивании начинают бесить
Признаюсь честно я слушаю один русский пхк уже несколько месяцевмені з цього альбому подобається інто це оьрз та велкам бек о сліпін дрімер
санітер почала зайобувати через те, що її одразу зафорсили всюди і кожен околокорщик пиздів, що це пушка
о нє, сорі, я навіть не вмикатимуПризнаюсь честно я слушаю один русский пхк уже несколько месяцев
Ну да вообще получаются артистам идут дотации они их тратят, бабки идут в бюджет рф - саши спонсор войныо нє, сорі, я навіть не вмикатиму
а шиколая новое))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))о нє, сорі, я навіть не вмикатиму
нєа шиколая новое)))
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.