Музыка живёт в не временивін ше не вмер?
з него такой музикант як з мене парашутіст. 100 однакових треків записаних в фруті лупсМузыка живёт в не времени
Но у него есть 100, а у тебя.з него такой музикант як з мене парашутіст. 100 однакових треків записаних в фруті лупс
Музика це не тільки треки - це все ще треба упакувати та продати )з него такой музикант як з мене парашутіст. 100 однакових треків записаних в фруті лупс
Правду глаголишь)Музика це не тільки треки - це все ще треба упакувати та продати )
в мене є тоже, не переживай. і не в фруті лупсі. я знаю про шо говорю)Но у него есть 100, а у тебя.
Для меня тоже металл это вопли и крики Но это не знаю что ж это не музыка кому-то же она нравится.
він чийсь синок. батя продає, він торчить)Музика це не тільки треки - це все ще треба упакувати та продати )
Всё возможно спорить не будув мене є тоже, не переживай. і не в фруті лупсі. я знаю про шо говорю)
Повідомлення об'єднано автоматично:
він чийсь синок. батя продає, він торчить)
та каждому свайо. главне шоб було по кайфуВсё возможно спорить не буду
Василий. Видно, что ты из прошлого века и нихера не знаешь. Это в начале лупсы были так себе. А шо кубэйс, шо лупс почти тожев мене є тоже, не переживай. і не в фруті лупсі. я знаю про шо говорю)
Повідомлення об'єднано автоматично:
він чийсь синок. батя продає, він торчить)
о, мамкін композитор підтянувся.Василий. Видно, что ты из прошлого века и нихера не знаешь. Это в начале лупсы были так себе. А шо кубэйс, шо лупс почти тоже
Не выебуйся, ты нехуя вообще не знаешь
До сраки. И у нас есть. Я его знаю досконально и то, и то. Разные движки там в обоих. Не пизди, синтезато, то другое.о, мамкін композитор підтянувся. в мене синтезатор коштує як твоя хата, вася)
Ох і мульт
дєржи. деки тоже сфоткати?в мене є, 3 штуки. наушніки і залізо навіть фоткати не буду, не хочу травмувати твою дитячу психіку. а тепер йди пиши біти на компуктері пацанам)До сраки. И у нас есть. Я его знаю досконально и то, и то. Разные движки там в обоих. Не пизди, синтезато, то другое.
Давай фото синта- мы оценим
Модель не видно. Скоко ему лет?дєржи. деки тоже сфоткати?в мене є, 3 штуки. наушніки і залізо навіть фоткати не буду, не хочу травмувати твою дитячу психіку. а тепер йди пиши біти на компуктері пацанам)
10. напішеш мнє біт? я тєкст как раз накатал под планчікомМодель не видно. Скоко ему лет?
Это профессиональный труд. Не думаю, что время найду на неизвестного человека из сети без лица и имени10. напішеш мнє біт? я тєкст как раз накатал под планчіком
всьо стало на свої місця, впринципі було зразу понятно хто ти, і шо ти.Это профессиональный труд. Не думаю, что время найду на неизвестного человека из сети без лица и имени
За 300 баксов ты его не продашь. Может 200. И то найди кому это надо.всьо стало на свої місця, впринципі було зразу понятно хто ти, і шо ти.
а про музику ліпше ваще не заїкайся вася, це не твоє. і не улибай дядю з самого ранку ))
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.