Ви використовуєте застарілий браузер. Цей та інші сайти можуть відображатися в ньому некоректно. Необхідно оновити браузер або спробувати використовувати інший.
В Індонезії хочуть стерилізувати чоловіків із малозабезпечених верств — це нібито допоможе боротися з бідністю та контролювати народжуваність.
Губернатор провінції Західна Ява планує заохочувати людей до цієї процедури виплатами у 500 тисяч рупій (близько $30)
Крім того, він вважає, що стерилізація має стати обов’язковою умовою для отримання соціальної допомоги
Кажется, я где-то слышал подобное. И всегда интересует вопрос, а кому тогда богатые будут напаривать товары и услуги, если бедные исчезнут?
Сами себе. Буду как эти провинциальные бабы, одна окончила курс ноготочков, другая курс вклалывания ботокса и гиалуронки, третья волосы кератин-хуятин, четвёртая кондитерством заняли — и ото нихуя не делают, просто из одного кармана в другой носят одни и те же деньги.
В Індонезії хочуть стерилізувати чоловіків із малозабезпечених верств — це нібито допоможе боротися з бідністю та контролювати народжуваність.
Губернатор провінції Західна Ява планує заохочувати людей до цієї процедури виплатами у 500 тисяч рупій (близько $30) Переглянути вкладення 94785
Крім того, він вважає, що стерилізація має стати обов’язковою умовою для отримання соціальної допомоги
Губернатор провінції Західна Ява планує заохочувати людей до цієї процедури виплатами у 500 тисяч рупій (близько $30) Переглянути вкладення 94785
Отличное решение, пускай и либо сейчас за шекели и льготы; либо через 10 лет принудительно. А хуле эти черноротые обезьяны плодятся быстрее тараканов, я предлагаю такую же меру относительно жителей Индии и Малайзии