Фуууух , вітаю вас шановне панство! Десь пів години тому я повернувся зі свого містяка і трохи втомився , сьогодні займався удобренням та подивом. А також в мене є проблеми з жуками які хавають мої рослини.. останні дні коли приходу , то кожен раз рослини покушані , і це трохи напрягає , саме тому зараз на такому маленькому бездоріжжі і не можу вибрати чим краще обробити рослини в ауті. Мені рекомендували в попередній темі (https://labrc.name/threads/autdor-10-help.7587/) припарат —> Актофіт
І також мені рекомендували —> Інсектицид Syngenta Енжіо 3,6 мл
Навіть скоріше за все просто радили чим рекомендували , тому звертаюсь до вас , якій препарат краще замовити ? Щоб було безпечніше для рослини і все було супер , секта підскажіть будь ласка , може в когось є досвід боротьби з шкідниками в АутДорі ??? Буду вам дуже вдячний ! Гарного та вдалого вечора! Я чекаю на ваші відповіді , а тим часом відправляюсь на відпочинок , день був
І також мені рекомендували —> Інсектицид Syngenta Енжіо 3,6 мл
Навіть скоріше за все просто радили чим рекомендували , тому звертаюсь до вас , якій препарат краще замовити ? Щоб було безпечніше для рослини і все було супер , секта підскажіть будь ласка , може в когось є досвід боротьби з шкідниками в АутДорі ??? Буду вам дуже вдячний ! Гарного та вдалого вечора! Я чекаю на ваші відповіді , а тим часом відправляюсь на відпочинок , день був