Вітаю вас шановні, цей тріп присвячений амфетаміну отриманого мною від магазину Batman !!!
Ось ссилочки на магаз і манагера:
BATMAN.WF★ШИШКИ 2.3$★PVP 1.6$★АМФ 1.55$★|ОПТ И РОЗНИЦА!
Отправки всеми почтовыми службами
labrc.name
Менеджер уточнив дані і я став очікувати на відправку, це зайняло пару днів. Посилку отримав дуже оперативно, нова почта порадувала і доставила мені її 31 числа, а не другого як було написано, що стало бомбезним подарунком на новий рік, я прям аж ахуєл від такого щастя.
Окремо хочу звернути увагу на стелс посилки, він просто єбєйший, куча вакумних оболонок як ззовні так і всередині, причому як коробки, так і самого стелсу в ній.
Виглядає вміст ось так:
Окремо хочу звернути увагу на стелс посилки, він просто єбєйший, куча вакумних оболонок як ззовні так і всередині, причому як коробки, так і самого стелсу в ній.
Виглядає вміст ось так:
- білосніжні каменюки і трішки порошку
- камені тверді, хороша просушка
- запах типовий для речовини, хіматурою не відгонить
- дробиться з зусиллями, до карти не липне
- Тестер: 32/190/~80кг
- Речовина: амфетамін
- Вага - 3г, відповідає заявленій
- Дозування: заходи приблизно по 0.15
- Толер: відсутній
- Кростолер: мєф пару днів тому, шш, алко
0-00
Заряджаю в себе дві плотні доріженьки, на око приблизно 0.15 загальною масою. Залітає надзвичайно легко, практично не пече, хоча у мене повністю спалена к хуям слизова. Відчуваю легку гіркоту з нотками кислинки. Очікую на ефекти
Заряджаю в себе дві плотні доріженьки, на око приблизно 0.15 загальною масою. Залітає надзвичайно легко, практично не пече, хоча у мене повністю спалена к хуям слизова. Відчуваю легку гіркоту з нотками кислинки. Очікую на ефекти
0-05
Починає нагрібати, перше що помічаю - перехоплює подих, стає чуть важкувато дихати. Різкого входу з побочками типу тахікардії чи потяка немає, продукт просто плавно починає працювати. Поступово час навколо мене пришвидшується, як і думки в голові, тіло легшає починає наповнюватись енергією, виникає бажання рухатись, стає чутка гаряче. Злегка паморочиться в голові, присутні зовсім невеликі гіркі ліфти, він яких трішки підташнює.
0-15
Ефект продовжує підсилюватись поступово, але досить активно, стає ще гарячіше, на лобі виступає піт. Потік думок в голові б'є ключем, важко сконцентрувати увагу на якійсь одній думкі оскільки вони швидко розбігаються, їх важко зловити і втикнути на якійсь конкретиці. Збільшується рухова активність, з'являються неконтрольвані руки руками, бажання жестикулювати, пробую придумати чим би себе зайняти. Відмічаю різкий підйом настрою, і досить виражену ейфорію на фоні прискорення. Помічаю що волосся на руках встало дибки
0-30
Двіж повністю себе розкриває. Думки пролітають повз мене на величезній швидкості, прям як машини на трасі, бьються одна об одну не затримуючись і створюючи корків, зловити попутку практично неможливо, вони виштовхують одна одну. Яскраво виражений ефект стимуляції, хочеться всього і одразу, то рухатися то сидіти, то говорити то мовчати, то слухати музику то танцювати, то готувати то прибирати, робити будь-що яктивне, тільки щоб не зупинятись і постійно бути в русі. Мотаюсь по хаті туди-сюди ніби білка в колесі шукаючи куди подіти енергію яка мене переповнює. Так поняття як "відчуття часу" повністю зникає у всесвіті.
1-00
Тяга перестає наростати і повністю переходить в активну фазу. Включиється режим ХОБОТ, бажання зайняти чимось відростки свого тіла настільки сильне що я підкорююсь йому і починаю двіжувати по господарству щоб отримати хоч який профіт, чим займаюсь доволі рідко, так як являюсь назвичайно лінивим розпіздяєм. На фоні всього проісходящего гучно вмикаю агресивну й швидку електронну музику, вона ще більше розганяє мій організм і думки в ньому, задає ритм, підвищує активність, настрій і загальний тонус. Все тіло немовби наелектризовне, електричні імпульси проходять по ньому з регулярною частотою. Досі гаряче, час від часу виступає піт, трішки сушить, досі відчувається легка гіркота у горлі. Присутнє легке бажання догнатись, проте я його контролюю.
3-30
Час за хоботами пролетів повністю непомітно, описувати їх сенсу не бачу, радує лиш те що з них мені вийшло отримати певний профіт. З'явилось бажання догнатись, і я його поспішно виконав. вальнув ще дві траски чуть меншого розміру ніж перші. Порошок знову залетів легко, практично без печіння, лише злегка оніміла носоглотка, і віддало по зубах, ліфти практично відсутні, лише відчуття гіркоти. Нова порція дуже швидко вступила в дію і я зловив ще одну хвилю тепла і енергії, і став шукати їй застосування, так як хоботітса вже надоїло. Захотілось спілкування, я тому почав листати соцмережі, а також перекинувся словами з декількома подєльниками, з одним з ним домовився про зустріч.
7-30
Зустрівся з падєльніком, навалив його, дав на дорогу, і сам причастився ще невеликою порцією, шоби було. Велику не валив оскільки потрібно було не палітса на гулянці на яку я зовсім скоро мав вирушати. Падєльніка розвальцувало, мене також чутка потруханило, і ми близько години ганяли піздунца про свої жилі-билі, а далі розійшлись для ритуалу підготовки до святкування нового року.
10-00
Прибув на блатхату призначену для сваткування нового року, сповнений сил і енергії. В дружній атмосфері почував себе весело і впевнено, жартував, навалював тєксту, час в компанії пролетів приємно і непомітно. Зміг засунути в себе певну кількість салату, і великі дози міцного алкоголю. Алкоголь підрівняв і догнав мій двіж, але не надав моєму організму будь якого бажання спати, тому двіжували аж до самого ранку. В процесі п'янки не доганявся, оскільки не бачив в цьому сенсу.
20-00
Під ранок коли у всіх уже пішли вальти, я почував себе п'яненьким, виснаженим і чутка розбитим. Курнувши пару банок і позаліпавши в приємній обстановці ще декілька годин я вирушив на базу.
25-00
Повернувшись на свою базу я с трудом зміг заснути на декілька годин, використавши алкашку у якості каталізатора. Спав недовго, буквально декілька годин, прокинувся від сушняка і головного болю. Доля уходів від вживання також була присутня, причому доволі таки відчутна, але не забуваємо що вона була підсилена похміллям. Прийняв ще маленьку порцію речовини щоб поправити здоров'я, похмелився, і майже весь день провів в ліжечку заліпаючи. Увечері заснув без проблем і проспав до ранку, після пробудження відчував себе на диво нормально, лиш трішки ослабленим і морально виснаженим. Загалом враження від даного дійства залишились лише позитивні, незважаючи на присутність типічних відходів, але як у нас кажуть "за удовольствіє нужно платіть"
Магаз 10\10
Менеджер 10\10
Оперативність 10\10
Стелс 110+\10
Амфетамін 8\10
Менеджер 10\10
Оперативність 10\10
Стелс 110+\10
Амфетамін 8\10
Останнє редагування: