Афоризм ім. Їбать (зайшов = видачу Ютьюба показав)

Їбать

Сектант
Повідомлення
214
Репутація
748
Вподобайки
559
Бали
349

Афоризм:​

ніщо так не характеризує людину як видача її ютьюба.​

Покажіть, по ка жіть пОкАжІтЬ покаж1ть-п0кажіть-пок4жіть.
Ну покажіть.​

Треба ділитися гарними каналами. Підписки не показуйте, ваші підписки для потрібних людей це вже деанон-с тому, що 5-7 перших підписок це унікальна інформаця, майже як відбитки пальців. Видача - не деанон. Видача, яку вам видає залежить від великої кількості факторів включаючи ваших сусідів по іп тому якщо у вашому скріншоті буде Вадім Бумага то сміло валіть на те що це кіт з вашого роутеру таким цікавиться, а ви тільки по роботі тютюб дивитеся ;-)

Звичайний масштаб
1.png
Збільшений, тобто зменьшений, тобто, коротше кажучи - щоб більше інфи влізло
2.png
ф5
f5.png

Обожнюю охуєнний юпук, люблю до нестями, я буду плакати як сучка коли (якщо) ТиТруб покаже свої останні тітри.

1730599231726.png

Афоризм:​

ніщо так не характеризує людину як видача її ютьюба.​

Покажіть, по ка жіть пОкАжІтЬ покаж1ть-п0кажіть-пок4жіть.
Ну покажіть.​

Треба ділитися гарними каналами. Підписки не показуйте, ваші підписки для потрібних людей це вже деанон-с тому, що 5-7 перших підписок це унікальна інформаця, майже як відбитки пальців. Видача - не деанон. Видача, яку вам видає залежить від великої кількості факторів включаючи ваших сусідів по іп тому якщо у вашому скріншоті буде Вадім Бумага то сміло валіть на те що це кіт з вашого роутеру таким цікавиться, а ви тільки по роботі тютюб дивитеся ;-)

Звичайний масштаб
Переглянути вкладення 55292
Збільшений, тобто зменьшений, тобто, коротше кажучи - щоб більше інфи влізло
Переглянути вкладення 55293
ф5
Переглянути вкладення 55294

Обожнюю охуєнний юпук, люблю до нестями, я буду плакати як сучка коли (якщо) ТиТруб покаже свої останні тітри.
Ебать соля

Назад
Зверху Знизу