В этой теме ты стреляешь по паре гривен на экипировкудопоможу з виїздом. діапазон цін від 5000$ до 15000$ в залежності від вибраного вами варіанту.
Піший маршут - ви отримуєте маршрут, у вибраний вами день проходите.
Піший маршрут з провідником - у вибраний вами день провідник допоможе вам пройти минаючи всі перешкоди
Виїзд на авто - без пішого маршруту. по вас приїдуть у ваше місто і на машині проведуть минаючи всі пости
Офіційний виїзд на авто з оформленням документів - вам виготовляють потрібні документи після чого за вами приїжають відвозять до кордону і ви легально проходите залишаючи можливість повернутись
також в наявності послуга легалізації перебування в іншій країні
за більш детальною інформацією прошу звертатись через повідомлення
твоя вузкість зору заважає побачити повноту картиниВ этой теме ты стреляешь по паре гривен на экипировку
Не прокатило и решил кинуть кого-то по крупному?допомога з екіпіровкой ЗСУ
привіт секта! хочу побажати вам усім мирного неба! також хочу дізнатись і по можливості скористатись тим) як ви відноситесь до благодійності ЗСУ. так сталось що мене призвали, пройшов деякий час, мене чомусь вже навчили і зовсім скоро я буду стояти на позиції щоб боронити нашу країну. та є така...labrc.name
А что нужно для того чтобы ощутить широту твоих взглядов? Зарядить тебе 15K $ без гаранта чисто на доверии?твоя вузкість зору заважає побачити повноту картини
Минимально прогуляться по "маршруту з перешкодами" за пятерку)А что нужно для того чтобы ощутить широту твоих взглядов? Зарядить тебе 15K $ без гаранта чисто на доверии?
А может тебе поехать нахуй, Петух галимый.допоможу з виїздом. діапазон цін від 5000$ до 15000$ в залежності від вибраного вами варіанту.
Піший маршут - ви отримуєте маршрут, у вибраний вами день проходите.
Піший маршрут з провідником - у вибраний вами день провідник допоможе вам пройти минаючи всі перешкоди
Виїзд на авто - без пішого маршруту. по вас приїдуть у ваше місто і на машині проведуть минаючи всі пости
Офіційний виїзд на авто з оформленням документів - вам виготовляють потрібні документи після чого за вами приїжають відвозять до кордону і ви легально проходите залишаючи можливість повернутись
також в наявності послуга легалізації перебування в іншій країні
за більш детальною інформацією прошу звертатись через повідомлення
Тогда лучше обратиться к другому гиду))) Barneys Farm если не ошибаюсь свалил через горы, возможно он за небольшую символическую плату в пределах 100-150 евро даст ценную инфу, в отличие от этого ТС'аМинимально прогуляться по "маршруту з перешкодами" за пятерку)
![]()
Спасибо, конечно))Тогда лучше обратиться к другому гиду))) Barneys Farm если не ошибаюсь свалил через горы, возможно он за небольшую плату в 100-150 евро даст ценную инфу, в отличие от этого ТС'а
як мінімум поставити запитання, хочаб самому собі.А что нужно для того чтобы ощутить широту твоих взглядов? Зарядить тебе 15K $ без гаранта чисто на доверии?
Пакаяк мінімум поставити запитання, хочаб самому собі.
тема не актуальна форум![]()
Да, вышел. Тут фото подтверждение и некоторые детали. Будут вопросы - пишите в личные сообщенияТогда лучше обратиться к другому гиду))) Barneys Farm если не ошибаюсь свалил через горы, возможно он за небольшую символическую плату в пределах 100-150 евро даст ценную инфу, в отличие от этого ТС'а
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.